Menu Sluiten

Collega verliefd

Verliefd op een collega wat nu?
Wat als je verliefd werd op een collega? In het beleid van sommige bedrijven is er een strikt verbod op kantoorromans: dergelijke informele relaties tussen werknemers hebben vaak invloed op het werk en niet op de beste manier. De aanwezigheid van wederzijdse sympathie maakt het moeilijk om objectief de prestaties van de ene werknemer door een andere te evalueren. Mensen die in intieme relaties zijn, verdoezelen vaak alle tekortkomingen van elkaar. In het geval dat de relatie instort, wordt de zaak gecompliceerd door wederzijdse claims, wat op een of andere manier de efficiëntie van de werknemer zal beïnvloeden. In de regel eindigt kantoorroman met het ontslag van een van de partijen. Maar wat te doen als de liefde er al is? Moet ik zo’n relatie een kans geven? Of probeer je het gevoel het hoofd te bieden en je hoofd koel te houden.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Prachtige teksten en cadeaus voor collega’s als je verliefd bent
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje (liefde)
 • Valentijnscadeaus

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Collega verliefd / liefde, teksten en kaartjes

Kantoorroman: of het spel de kaars waard is

Collega verliefd
(Bron: Greetz.nl)

Dus een mannelijke collega is verliefd op je geworden. En je hebt soortgelijke gevoelens jegens hem. Maar is het spel de kaars waard? Hier zijn de argumenten tegen de romantiek van het kantoor: Het bedrijf is altijd tegen, serieuze bedrijven registreren het in documenten en nemen de handtekening van de werknemer. Is deze man een potentieel baanverlies waard? De roman komt in zicht van het hele team. Denk niet dat het mogelijk zal zijn om het geheim te houden.

Stel dat het uit gaat moet je misschien wel met je ex blijven werken. Ben je daar wel klaar voor? Afscheiding is niet altijd pijnloos voor alle partijen. Soms is dit proces erg stormachtig, met verwijten, ruzies en luide verduidelijkingen van de relatie.

Heb je zoiets op het werk nodig? Aan de andere kant van de schaal bevind zich mogelijke langdurige en diepe relaties welke kan leiden tot gemakkelijke prettige aangelegenheid en misschien zelfs wel een huwelijk.

Is het het waard of niet? In feite is alles mogelijk, vooral als beide partijen de spelregels begrijpen en accepteren: in ieder geval goede relaties onderhouden en hun gevoelens niet uiten naar hun collega’s. Of het wel of niet lukt, is een andere zaak.

Enkele voorbeeldteksten voor op een kaart:

 • Jij bent altijd in mijn hart verstopt
  en je wilt er maar niet uit

  Collega liefde
  (Bron: Greetz.nl)

  omdat je van mij houd
  en ik van jou

 • Geef mij je hand
  geef ze mij allebei
  en zeg me dan heel even
  dat je zonder mij niet kan leven
 • Wat is een kerst zonder mooie bomen?
  Wat is winter winter zonder kou?
  Wat is mijn leven zonder jou?
  Alles wat ik wil zeggen; “ik hou van jou”
  Ik kan de toekomst niet voorspellen,
  maar ik wil je toch vertellen
  Als ik het voor het zeggen had,
  kwam enkel vreugde en voorspoed op je pad
  ik wens je een jaar vol vreugde en geluk

Collega verliefd

Meer teksten over een verliefde collega

 1. “Wanneer je ogen glinsteren en je glimlach breder wordt, weten we allemaal dat de liefde in de lucht hangt. Gefeliciteerd met het vinden van dat speciale gevoel, lieve collega! Moge je liefdesverhaal gevuld zijn met geluk en betoverende momenten.”
 2. “In het kantoor van het hart ben jij nu de CEO van Liefde. Van harte gefeliciteerd, lieve collega, met het vinden van liefde! Moge je dagen gevuld zijn met vlinders in je buik en eindeloze gelukzaligheid.”
 3. “Het kantoorgeroddel heeft gesproken, en het nieuws is liefdevol! Gefeliciteerd met het vinden van liefde, beste collega. Moge je dagen gevuld zijn met romantiek en je hart overstromen van vreugde.”
 4. “Wanneer liefde in de lucht hangt, is het net zo onmiskenbaar als je stralende glimlach. Van harte gefeliciteerd, collega! Moge de vonk die je voelt alleen maar feller branden en je dagen verlichten.”
 5. “Een hart vol liefde is het mooiste sieraad dat je kunt dragen. Gefeliciteerd, lieve collega, met het vinden van die bijzondere persoon die je hart heeft veroverd. Moge jullie liefde bloeien en groeien met elke voorbijgaande dag.”
 6. “Collega, het lijkt erop dat je de ‘Liefdesformule’ hebt gekraakt! Van harte gefeliciteerd met het vinden van die ene speciale persoon. Moge jullie relatie gevuld zijn met liefde, respect en ontelbare gelukkige momenten.”
 7. “Een nieuw hoofdstuk begint in je liefdesverhaal, en we juichen vol enthousiasme mee! Gefeliciteerd met het vinden van liefde, collega. Moge je dagen gevuld zijn met romantiek, lachbuien en onvergetelijke momenten.”
 8. “In de coulissen van het kantoorleven ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal, en jij bent de ster! Van harte gefeliciteerd, lieve collega, met het vinden van die bijzondere persoon. Moge jullie liefde de tand des tijds doorstaan en alleen maar sterker worden.”
 9. “Liefde is als een verborgen schat die je hebt ontdekt, en we kunnen niet blijer voor je zijn! Gefeliciteerd, collega. Moge je liefdesverhaal zich ontvouwen als een prachtig sprookje, met een ‘lang en gelukkig’ aan het einde.”
 10. “Collega, je hebt de code van liefde gekraakt! Van harte gefeliciteerd met het vinden van die speciale persoon die je hart sneller doet kloppen. Moge jullie liefde een reis zijn vol avontuur, begrip en onvoorwaardelijke steun.”
 11. “Wanneer de liefde aan de deur klopt, is het moeilijk om het niet te horen. Van harte gefeliciteerd, lieve collega, met het openen van je hart voor liefde. Moge jullie dagen gevuld zijn met romantische momenten en tedere gebaren.”
 12. “In het boek van het leven heeft liefde nu zijn eigen hoofdstuk, geschreven met de inkt van geluk. Gefeliciteerd met het vinden van liefde, collega! Moge elk moment met je geliefde een herinnering zijn om te koesteren.”
 13. “Gefeliciteerd met het ontdekken van de magie van liefde, collega! Jouw stralende ogen en glimlach verraden het geheime hoofdstuk in je leven. Moge elk moment met je geliefde een sprookje zijn dat werkelijkheid wordt.”
 14. “Liefde is als een zonnestraal die het hart verwarmt. Van harte gefeliciteerd met het vinden van die warmte, lieve collega. Moge jullie liefde schijnen als een felle ster aan de hemel van geluk.”
 15. “Een oprechte felicitatie voor het betreden van de betoverende wereld van liefde, collega! Moge elk moment met je geliefde een hoofdstuk zijn vol liefdevolle herinneringen en onvergetelijke ervaringen.”
 16. “Collega, het lijkt erop dat Cupido zijn pijlen op jou heeft gericht! Van harte gefeliciteerd met het vinden van liefde. Moge jullie dagen gevuld zijn met romantiek, begrip en een overvloed aan geluk.”
 17. “Een hart vol liefde is het mooiste geschenk, en het lijkt erop dat jij dat geschenk hebt ontvangen. Gefeliciteerd met het vinden van liefde, collega. Moge je dagen gevuld zijn met onvoorwaardelijke genegenheid en pure vreugde.”
 18. “Collega, jouw liefdesverhaal begint als een nieuw hoofdstuk, en we zijn zo blij voor je! Gefeliciteerd met het vinden van die ene bijzondere persoon. Moge jullie samen een prachtige reis maken vol liefde en geluk.”
 19. “Liefde heeft zijn weg gevonden naar jouw hart, collega, en dat is iets om te vieren! Gefeliciteerd met het vinden van die speciale persoon. Moge jullie liefdesverhaal een inspiratie zijn voor ons allemaal.”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *