Menu Sluiten

Collega succes wensen

Een collega succes wensen doe je met een verrassende en originele tekst.
Je wilt binnenkort graag je collega succes wensen. Wellicht begint je collega met een nieuwe functie bij een andere organisatie of je collega heeft promotie gemaakt op jouw afdeling of binnen een andere afdeling van het bedrijf. In beide gevallen is het een goed idee om hem of haar succes te wensen met een verrassende en originele tekst. Zo laat je direct weten dat je extra aan die ene collega denkt en een compliment is altijd op zijn plek, toch? Bekijk hieronder meer leuke tips om een collega succes te wensen.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Leuke succes wensen kaartjes bij Greetz.nl
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Kies uit verschillende teksten als je een collega succes wilt wensen

Collega succes wensen
(Bron: Greetz.nl)

Misschien kom je niet op de juiste woorden, je vindt het erg lastig om een leuke tekst te formuleren of je wilt simpelweg weten wat voor teksten er allemaal mogelijk zijn voor de felicitatie. Het wensen van succes doe je immers niet elke dag en je wilt jezelf verzekeren van een passende en vooral een erg leuke tekst. Om je alvast op weg te helpen, heb je hieronder al een aantal voorbeelden die je alvast de nodige dosis inspiratie kunnen geven. Op het gebied van zowel formele als informele teksten zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Voor wat voor soort tekst ga jij kiezen ?

 • Lieve collega, je heb de keuze gemaakt om ons te gaan verlaten. Dat vind ik natuurlijk ongelofelijk jammer. Ik wil je bedanken voor de leuke tijd die we hebben ervaren. Jouw inzet, wijsheid, humor en begrip, dankjewel! Ik ga je heel erg missen.
 • Ik wil je graag bedanken voor ….
 • Mensen als jij zijn lastig te vinden. Het is dan ook niet meer dan normaal dat je start aan een nieuwe uitdaging. Van harte gefeliciteerd, ze zijn hier een topper kwijt!
 • Ik vind het natuurlijk heel erg moeilijk om je te zien vertrekken, maar ik wil je al het moois voor de toekomst wensen.
 • Van harte gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging!
 • Ik wil je graag feliciteren met je promotie. Je gaat het geweldig vinden!

Good luck

Veel succes wensen

Een collega succes wensen

Meer teksten om je collega succes te wensen bijvoorbeeld bij een nieuwe opdracht of een nieuwe baan die hij of zij gaat krijgen.

Succes wensen – nieuwe baan of opdracht

Het is altijd inspirerend om een collega succes te wensen bij nieuwe uitdagingen zoals een nieuwe opdracht of een nieuwe baan. Hier zijn voorbeeldzinnen van spreuken en teksten om je collega aan te moedigen en succes te wensen:

 1. “Aan een geweldige collega die klaar is voor nieuwe avonturen: moge deze nieuwe opdracht je pad verlichten met succes en voldoening. Je hebt de kwaliteiten om te schitteren, en ik wens je niets dan succes!”
 2. “Beste collega, gefeliciteerd met je nieuwe baan! Moge deze nieuwe reis gevuld zijn met groei, uitdagingen en bovenal, succes op elk gebied. Je verdient alle voorspoed en vreugde die het leven te bieden heeft.”
 3. “Aan een collega die altijd streven naar het beste: veel succes met je nieuwe opdracht! Ik weet zeker dat je glansrijk zult schitteren en nieuwe hoogten zult bereiken. Blijf vastberaden en vol vertrouwen, de wereld ligt aan je voeten!”
 4. “Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging, collega! Moge elk project een kans zijn om te groeien, te leren en te schitteren. Jouw toewijding en professionaliteit zullen je ongetwijfeld naar succes leiden. Veel succes gewenst!”
 5. “Aan een collega die altijd streeft naar excellentie: veel succes met je nieuwe baan! Ik ben ervan overtuigd dat je de uitdagingen met gratie zult aangaan en succes zult oogsten. Blijf schijnen zoals je altijd hebt gedaan.”
 6. “Beste collega, gefeliciteerd met je nieuwe opdracht! Moge elke stap op dit pad van succes je dichter bij je doelen brengen. Je vastberadenheid is bewonderenswaardig, en ik wens je niets dan voorspoed in deze nieuwe fase van je carrière.”
 7. “Aan een uitzonderlijke collega die altijd het beste nastreeft: succes met je nieuwe uitdaging! Moge elk project je talenten in de schijnwerpers zetten en je naar nieuwe hoogten tillen. Blijf briljant, en ik kijk uit naar je successen!”
 8. “Gefeliciteerd met je nieuwe baan, collega! Moge deze nieuwe fase van je carrière je veel vreugde, succes en vervulling brengen. Jouw enthousiasme en toewijding zijn aanstekelijk, en ik weet zeker dat je straalt in deze nieuwe rol.”
 9. “Aan een geweldige collega die altijd streeft naar vooruitgang: veel succes met je nieuwe opdracht! Ik ben ervan overtuigd dat je met je vaardigheden en toewijding elk doel zult bereiken. Blijf groeien en bloeien in dit nieuwe hoofdstuk van je carrière.”
 10. “Beste collega, gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging! Moge elke dag je dichter bij je doelen brengen en moge succes je constant vergezellen. Je vastberadenheid is bewonderenswaardig, en ik wens je alle voorspoed die je verdient.”
 11. “Aan een collega die altijd het beste nastreeft: succes met je nieuwe baan! Moge elke inspanning, elk project en elke prestatie je dichter bij de top brengen. Je hebt het in je om te schitteren, en ik kijk ernaar uit om je succesverhalen te horen.”
 12. “Gefeliciteerd met je nieuwe opdracht, collega! Moge elk project een kans zijn om je talenten te laten zien en nieuwe hoogten te bereiken. Je vastberadenheid en toewijding zullen je ongetwijfeld naar succes leiden. Veel succes gewenst!”
 13. “Aan een inspirerende collega die altijd streeft naar het beste: veel succes met je nieuwe baan! Ik weet zeker dat je met je energie en toewijding elke uitdaging zult overwinnen. Blijf schijnen en de wereld verbazen!”
 14. “Beste collega, gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging! Moge elk succes dat je behaalt, een bevestiging zijn van je harde werk en toewijding. Je verdient niets dan het beste, en ik ben ervan overtuigd dat je zult stralen in deze nieuwe rol.”
 15. “Aan een geweldige collega die altijd streeft naar excellentie: succes met je nieuwe opdracht! Moge elke taak je laten groeien en je dichter bij je doelen brengen. Blijf trouw aan jezelf, want jouw succes is gegarandeerd.”
 16. “Gefeliciteerd met je nieuwe baan, collega! Moge elke uitdaging een kans zijn om te laten zien wat je in huis hebt en moge elke overwinning je dichter bij je dromen brengen. Je vastberadenheid is bewonderenswaardig, en ik wens je alle succes toe.”
 17. “Aan een collega die altijd streeft naar vooruitgang: veel succes met je nieuwe opdracht! Moge elke stap op dit pad je dichter bij je doelen brengen en moge succes je constant vergezellen. Blijf stralen en groeien in dit nieuwe hoofdstuk van je carrière.”
 18. “Beste collega, gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging! Moge elk project een kans zijn om te leren, te groeien en te schitteren. Je hebt de capaciteiten om elk doel te bereiken, en ik wens je veel succes en vervulling in deze nieuwe rol.”
 19. “Aan een inspirerende collega die altijd streeft naar het beste: succes met je nieuwe baan! Jouw vastberadenheid en positieve instelling zijn aanstekelijk. Moge dit nieuwe hoofdstuk je brengen wat je hart verlangt. Blijf stralen!”
 20. “Gefeliciteerd met je nieuwe opdracht, collega! Moge elk project een kans zijn om je vaardigheden te tonen en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Je vastberadenheid en professionaliteit zullen je ongetwijfeld naar succes leiden. Veel succes gewenst!”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *