Menu Sluiten

Collega trouwdag

Gaat er een collega trouwen? Stuur dan namens de afdeling of het bedrijf een mooi kaartje. De collega trouwdag teksten helpen je met het schrijven van een kaartje. Het vinden van de juiste collega trouwdag tekst kan best lastig zijn. Je wilt natuurlijk een mooie tekst gebruiken die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken. Een goede balans vinden tussen beide is daarbij erg lastig. Bekijk daarom de verschillende voorbeelden van collega trouwdag teksten op deze pagina en gebruik (delen van) de teksten op een kaartje.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Felicitatie teksten trouwdag collega

Het feliciteren van een collega met een trouwdag is iets wat niet dagelijks voorkomt. Bij de meeste bedrijven gebeurt dit slechts enkele keren per jaar. Bij de kleinere bedrijven uiteraard minder vaak dan bij grote bedrijven. Het is erg leuk om namens de collega’s een felicitatie tekst te maken voor de collega die gaat trouwen. Deze grote dag moeten jullie niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Collega trouwdag teksten
Collega trouwdag teksten

Voorbeelden collega trouwdag teksten

Er zijn verschillende voorbeelden die je kunt gebruiken bij het schrijven van een trouwkaartje. Als je de kaart ook namens het bedrijf stuurt, kun je de felicitatie tekst aanpassen door er een formeel en informeel gedeelte van te maken. De voorbeeld collega trouwdag teksten kunnen ook als inspiratie dienen om zelf een mooie tekst, wens of gedicht te maken. Schrijf een aantal steekwoorden op die je wilt verwerken en binnen de kortste keren is de tekst al geschreven.

Trouwdag van een collega

Collega trouwdag teksten voor een kaartje

Één van de meest gebruikte manieren om een collega te feliciteren die gaat trouwen is het versturen van een kaartje. Naast de grote keuze aan designs is het ook mogelijk om zelf een kaartje te ontwerpen met een eigen foto. Je zou hier een leuke groepsfoto voor kunnen gebruiken. De collega trouwdag teksten voor een kaartje zijn hier ook eenvoudig op te verwerken.

Collega trouwdag tekst:

Alvast van harte gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk. Helaas kan ik deze heugelijke dag niet bijwonen en jullie een huwelijkscadeau geven. In de envelop vinden jullie daarom mijn bijdrage. Geniet ervan en ik wens jullie alvast een geweldige dag toe!

 • Een huwelijk is een geweldig avontuur en daarom wil ik jullie nu al feliciteren met dit mooie besluit.

 

 • Geweldig dat jullie deze stap hebben genomen. Geniet van de voorbereidingen en we maken er op de grote dag een feest van!

 

 • Wat een prachtig plaatje zijn jullie samen! Niets staat jullie meer in de weg om grootse dingen te bereiken.

Just married

Trouwdag teksten collega:
 • Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, het was prachtig! Ik wens jullie alle plezier en liefde toe en ik hoop dat deze bijdrage jullie daar in kan helpen.

 

 • Nog nooit heb ik zo’n mooi bruidspaar gezien en wat een super dag moet het voor jullie geweest zijn.
  Wij vonden het prachtig en zijn blij dat we van de partij mochten zijn.

 

 • Wat een heerlijke dag is dit, de dag is nog niet voorbij maar nu al weet ik dat dit sprookje goed zal eindigen! Van harte gefeliciteerd!

 

 • De lach bij geluk, de tranen bij droefheid,
  ik kan het wel aan, maar wel samen met jou.

Collega trouwdag

Teksten collega trouwen kaartje:

 • Sommige kaarten zijn gemaakt
  Van perkament of zijde
  Maar deze kaart is speciaal gevuld…
  Met heel veel liefs voor jullie beide
  Gefeliciteerd met jullie huwelijk!

 

 • Als je echt van iemand houdt
  Iemand alles toevertrouwt
  Een die echt weet wie je bent
  Ook je zwakke plekken kent
  Die je bijstaat en vergeeft
  Een die ‘naast’ en ‘in’ je leeft
  Dan voel je pas wat leven is
  En dat liefde geven is.

 

 • Voor twee gelukkige mensen
  onze hartelijke wensen
  wij hopen dat deze stralende dag
  in liefde en voorspoed
  verder gaan mag.

 

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website. Heb je zelf een mooie trouwdag tekst gevonden voor een collega of misschien wel bedacht? Deel dit dan hieronder door het formulier in te vullen.

Last updated: vrijdag 4 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *