Menu Sluiten

Collega trouwdag

Gaat er een collega trouwen? Stuur dan namens de afdeling of het bedrijf een mooi kaartje. De collega trouwdag teksten helpen je met het schrijven van een kaartje. Het vinden van de juiste collega trouwdag tekst kan best lastig zijn. Je wilt natuurlijk een mooie tekst gebruiken die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken. Een goede balans vinden tussen beide is daarbij erg lastig. Bekijk daarom de verschillende voorbeelden van collega trouwdag teksten op deze pagina en gebruik (delen van) de teksten op een kaartje.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Felicitatie teksten trouwdag collega

Het feliciteren van een collega met een trouwdag is iets wat niet dagelijks voorkomt. Bij de meeste bedrijven gebeurt dit slechts enkele keren per jaar. Bij de kleinere bedrijven uiteraard minder vaak dan bij grote bedrijven. Het is erg leuk om namens de collega’s een felicitatie tekst te maken voor de collega die gaat trouwen. Deze grote dag moeten jullie niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Collega trouwdag teksten
Collega trouwdag teksten

Voorbeelden collega trouwdag teksten

Er zijn verschillende voorbeelden die je kunt gebruiken bij het schrijven van een trouwkaartje. Als je de kaart ook namens het bedrijf stuurt, kun je de felicitatie tekst aanpassen door er een formeel en informeel gedeelte van te maken. De voorbeeld collega trouwdag teksten kunnen ook als inspiratie dienen om zelf een mooie tekst, wens of gedicht te maken. Schrijf een aantal steekwoorden op die je wilt verwerken en binnen de kortste keren is de tekst al geschreven.

Trouwdag van een collega

Collega trouwdag teksten voor een kaartje

Één van de meest gebruikte manieren om een collega te feliciteren die gaat trouwen is het versturen van een kaartje. Naast de grote keuze aan designs is het ook mogelijk om zelf een kaartje te ontwerpen met een eigen foto. Je zou hier een leuke groepsfoto voor kunnen gebruiken. De collega trouwdag teksten voor een kaartje zijn hier ook eenvoudig op te verwerken.

Collega trouwdag tekst:

Alvast van harte gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk. Helaas kan ik deze heugelijke dag niet bijwonen en jullie een huwelijkscadeau geven. In de envelop vinden jullie daarom mijn bijdrage. Geniet ervan en ik wens jullie alvast een geweldige dag toe!

 • Een huwelijk is een geweldig avontuur en daarom wil ik jullie nu al feliciteren met dit mooie besluit.

 

 • Geweldig dat jullie deze stap hebben genomen. Geniet van de voorbereidingen en we maken er op de grote dag een feest van!

 

 • Wat een prachtig plaatje zijn jullie samen! Niets staat jullie meer in de weg om grootse dingen te bereiken.

Just married

Trouwdag teksten collega:
 • Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, het was prachtig! Ik wens jullie alle plezier en liefde toe en ik hoop dat deze bijdrage jullie daar in kan helpen.

 

 • Nog nooit heb ik zo’n mooi bruidspaar gezien en wat een super dag moet het voor jullie geweest zijn.
  Wij vonden het prachtig en zijn blij dat we van de partij mochten zijn.

 

 • Wat een heerlijke dag is dit, de dag is nog niet voorbij maar nu al weet ik dat dit sprookje goed zal eindigen! Van harte gefeliciteerd!

 

 • De lach bij geluk, de tranen bij droefheid,
  ik kan het wel aan, maar wel samen met jou.

Collega trouwdag

Teksten collega trouwen kaartje:

 • Sommige kaarten zijn gemaakt
  Van perkament of zijde
  Maar deze kaart is speciaal gevuld…
  Met heel veel liefs voor jullie beide
  Gefeliciteerd met jullie huwelijk!

 

 • Als je echt van iemand houdt
  Iemand alles toevertrouwt
  Een die echt weet wie je bent
  Ook je zwakke plekken kent
  Die je bijstaat en vergeeft
  Een die ‘naast’ en ‘in’ je leeft
  Dan voel je pas wat leven is
  En dat liefde geven is.

 

 • Voor twee gelukkige mensen
  onze hartelijke wensen
  wij hopen dat deze stralende dag
  in liefde en voorspoed
  verder gaan mag.

Meer felicitatie teksten bij trouwdag van een collega

 1. “Aan het schitterende bruidspaar, moge jullie trouwdag de belichaming zijn van liefde, vreugde en samenzijn. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige stap in jullie reis van het leven samen!”
 2. “Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge de liefde die jullie vandaag delen, blijven groeien en bloeien in de komende jaren. Jullie zijn een inspirerend paar, en ik wens jullie alle vreugde van de wereld.”
 3. “Op deze speciale dag, vieren we niet alleen jullie liefde maar ook de belofte van een leven vol avonturen samen. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge elke dag gevuld zijn met geluk en genegenheid.”
 4. “Aan het prachtige paar op jullie trouwdag, moge jullie liefde een eindeloze bron van kracht en geluk zijn. Van harte gefeliciteerd en op naar vele meer prachtige jaren samen!”
 5. “Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge deze dag gevuld zijn met mooie herinneringen die een leven lang meegaan. Jullie liefde straalt helder, en ik ben zo blij dat ik getuige mag zijn van jullie geluk.”
 6. “Op deze bijzondere dag, wens ik jullie een overvloed aan liefde, geluk en avonturen toe. Moge jullie trouwdag het begin zijn van een leven vol prachtige momenten. Gefeliciteerd en veel geluk!”
 7. “Aan het prachtige bruidspaar, gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge deze dag het begin zijn van een liefdevolle reis vol begrip, respect en vreugde. Jullie verdienen alle geluk in de wereld.”
 8. “Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge jullie liefde blijven groeien en floreren, en moge elk moment samen een herinnering zijn om te koesteren. Op naar een leven vol liefde en geluk!”
 9. “Aan het liefdevolle paar op jullie trouwdag, moge elk jaar dat voorbijgaat jullie band sterker maken en jullie harten nog dichter bij elkaar brengen. Van harte gefeliciteerd en veel liefde toegewenst.”
 10. “Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge deze dag gevuld zijn met liefde, geluk en warme herinneringen. Jullie hebben een speciale plaats in elkaars harten, en ik ben zo blij voor jullie. Op naar een leven vol liefde en avonturen!”
 11. “Aan het betoverende bruidspaar, gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge deze dag het begin zijn van een reis vol liefdevolle momenten en onvergetelijke avonturen. Jullie verdienen al het geluk in de wereld.”
 12. “Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge deze dag de start zijn van een prachtig hoofdstuk in jullie leven. Jullie liefde is inspirerend, en ik wens jullie alle vreugde en geluk op deze speciale dag en in de toekomst.”
 13. “Aan het schitterende paar, gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge deze dag doordrenkt zijn met liefde, geluk en magische momenten. Jullie hebben een speciale connectie, en ik ben zo blij dat jullie die vandaag vieren.”
 14. “Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge de liefde die jullie vandaag delen, elke dag sterker worden. Jullie zijn een prachtig paar, en ik ben dankbaar dat ik deel uitmaak van jullie viering. Veel geluk in de komende jaren!”
 15. “Op jullie trouwdag wil ik jullie van harte feliciteren. Moge deze dag het begin zijn van een liefdevol avontuur dat gevuld is met begrip, steun en vreugde. Jullie verdienen niets minder dan het allerbeste. Gefeliciteerd!”
 16. “Aan het bruidspaar op jullie trouwdag, moge jullie liefde vandaag en altijd stralen als een heldere ster. Gefeliciteerd met deze bijzondere dag en de liefde die jullie delen. Op naar vele meer prachtige jaren samen!”
 17. “Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge elk jaar dat voorbijgaat jullie liefde verdiepen en elke dag jullie harten verbinden. Jullie zijn een geweldig paar, en ik wens jullie alle geluk in de wereld.”
 18. “Aan het ongelooflijke bruidspaar, gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge deze dag gevuld zijn met liefde, vreugde en onvergetelijke momenten. Jullie hebben iets speciaals, en ik ben blij dat ik getuige mag zijn van jullie geluk.”
 19. “Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Moge elk jaar van jullie huwelijk gevuld zijn met nieuwe avonturen, liefdevolle momenten en groei. Jullie zijn een geweldig paar, en ik wens jullie een leven vol liefde en geluk toe.”
 20. “Aan het bruidspaar op jullie trouwdag, gefeliciteerd met dit prachtige moment in jullie leven. Moge de liefde die jullie delen alleen maar sterker worden met de tijd. Jullie verdienen een leven vol geluk en vreugde. Cheers op jullie liefde!”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *