Menu Sluiten

Collega 12,5 jaar in dienst

Wanneer je ergens een lange tijd werkt, kom je vanzelf in aanmerking voor een jubileum. De eerste echt bekende is 12,5 jaar in dienst. Bij veel bedrijven krijg je dan een bonus en mag je een kleine receptie houden met familie en collega’s. Op deze pagina kom je verschillende teksten tegen die je kunt gebruiken om een collega die 12,5 jaar in dienst is te feliciteren. Je kunt de 12,5 jaar in dienst teksten voor je collega gebruiken op een kaartje, maar het verwerken in een speech kan natuurlijk ook. Op deze pagina vind je een overzicht met mooie teksten voor een collega welke 12,5 jaar in dienst is.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Teksten, wensen en spreuken tijdens het feliciteren
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • 12,5 jaar in dienst cadeaus speciaal voor je collega
 • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Collega 12,5 jaar in dienst feliciteren met een mooie tekst?

Het feliciteren van je collega kan met verschillende felicitatieteksten. De één gebruikt een ‘standaard’ tekst en de ander heeft er zelf eentje verzonnen. Het maakt vaak niet uit hoe je de collega feliciteert die 12,5 jaar in dienst is. Het gebaar is belangrijker dan de daadwerkelijke boodschap. Alhoewel het natuurlijk wel leuker is om op een originele manier te worden gefeliciteerd. Je bent ten slot van rekening niet elke dag 12,5 jaar in dienst.

Collega 12,5 jaar in dienst tekst

12,5 jaar in dienst tekst

Op het werk zijn er wellicht meerdere collega’s al eens eerder 12,5 jaar in dienst geweest en kunnen uit ervaring vertellen wat ze destijds leuk en minder leuk vonden. Als je voor iemand die binnenkort 12,5 jaar in dienst is een feestje wilt organiseren dan zou je altijd even bij die collega langs kunnen gaan met ‘ervaring’. Ook het schrijven van een kaart is erg belangrijk. Wat voor 12,5 jaar in dienst tekst ga je bijvoorbeeld gebruiken?

Op deze pagina kun je dan ook diverse voorbeelden bekijken. Je kunt de voorbeelden van een 12,5 jaar in dienst tekst gebruiken om inspiratie op te doen maar overnemen is ook mogelijk.

12,5 jarig jubileum werk

Wanneer iemand al 12,5 jaar voor dezelfde baas werkt dan is het over het algemeen vrij bekend wat hij of zij leuk vindt en wat niet. Je kunt daarmee rekening houden. Wat doe je bijvoorbeeld met het bureau of het kantoor waar hij of zij altijd werkt? Veel collega;s hangen slingers op en plaatsen leuke bordjes met 12,5 jarig jubileum. Op het werk vinden bijna alle collega’s het leuk om even te helpen. Vele handen maken licht werk.

Teksten collega 12,5 jaar in dienst:

12,5 jaar in dienst
Lieve collega,
Vandaag is het feest voor ons allen,
Maar voor jou nog het meest.
Lieve collega die 12,5 jaar lang,
Er altijd voor ons bedrijf is geweest.
Deze dag gaan we vieren,
Met jou midden in de kring.
Want de donderberg is zo gezellig,
Waar voorheen nog nooit zo’n sfeertje HING.
Geniet van deze avond,
Want vandaag is jouw dag.
Zing, spring en feest, want dit is
Een dag waarop jij alles mag!
Hartelijk GEFELICITEERD!

 • Mijn werk is zeer geheim, zelfs ik weet niet wat ik aan het doen ben

 

 • Mijn 12,5 jaar in dienst jubileum komt eraan,
  maar doen we daar ook nog wat aan?
  Ik vind van wel, dus wacht maar af.
  Spreek maar vast niets op DATUM af…
12,5 jaar in dienst collega teksten:
 • Als je ’s morgens met de kippen opstaat, overdag werkt als een paard en ’s avonds zo moe bent als een hond dan is de kans groot dat je al 12,5 jaar lang een ezel bent.

 

 • Een blik
  Een woord
  Een stille wenk
  Elkaar zo kennen
  Is een geschenk
  Van harte gefeliciteerd!

 

 • Speciaal vandaag
  voor een heel bijzonder mens
  Speciaal voor jou
  mijn allerbeste wens

 

 • Hiep hiep hoera! Na 11 jaar in trouwe dienst weer een jaartje erbij
  Duizend gelukwensen krijg je van mij!

Collega 12,5 jarig jubileum teksten:

 • Jaren werken zonder zich af te vragen,
  hoe een jaar weer voorbij zal gaan.
  Ja vandaag is het zover Proficiat.
  Het moge U nog heel veel jaren,
  heel goed gaan ”geniet van je speciale dag.

 

 • Op DATUM jl. was ik, NAAM, 12,5 jaar in dienst bij NAAM ORGANISATIE.
  Reden voor een feestje.
  Ik nodig jullie uit om samen het glas te heffen en een hapje te eten op DATUM van TIJDSTIP tot TIJDSTIP uur in NAAM LOCATIE, ADRES, PLAATS
  Als je er niet bij kunt zijn, laat het me even weten.

 

 • Een mooie moment om te vieren
  op deze stralende dag
  wensen wij je nog vele mooie jaren
  met ons hier in de firma
  van harte proficiat

Jubileum teksten collega 12,5 jaar in dienst:

 • Jaren werken zonder zich af te vragen,
  hoe een jaar weer voorbij zal gaan.
  Ja vandaag is het zover Proficiat.
  Het moge U nog heel veel jaren,
  heel goed gaan ”geniet van je speciale dag.

 

 • De medewerkers van [BEDRIJF] Nodigen u van harte uit voor de feestelijke bijeenkomst ter ere van het [jaar]-JARIG jubileum
  Wij stellen het zeer op prijs u welkom te mogen heten
  op [DATUM] van [TIJDSTIP] tot [TIJDSTIP].
  [ADRES]

 

 • Jaren werken zonder zich af te vragen,
  hoe een jaar weer voorbij zal gaan.
  Ja vandaag is het zover Proficiat.
  Het moge U nog heel veel jaren,
  heel goed gaan ”geniet van je speciale dag.

Meer spreuken en teksten bij 12,5 jaar in dienst

Het vieren van een collega die 12,5 jaar in dienst is, is een bijzondere gelegenheid die verdient te worden gemarkeerd met oprechte waardering en warme felicitaties. Hier zijn diverse teksten en spreuken die deze mijlpaal op een inspirerende en feestelijke manier kunnen onderstrepen:

 1. Tekst voor een Kaart:
  • “Gefeliciteerd met je 12,5-jarig jubileum! Jouw toewijding en inzet zijn als een kompas dat ons team de juiste richting wijst. Bedankt voor de inspiratie en gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal!”
 2. Spreuk voor een Feestbanner:
  • “12,5 jaar van toewijding, kennis en succes! Een dozijn jaren van groei en triomfen. Gefeliciteerd met deze ongelooflijke reis!”
 3. Tekst voor een Toespraak:
  • “Vandaag vieren we niet alleen 12,5 jaar dienst, maar ook een reis van vastberadenheid, groei en samenwerking. Bedankt dat je ons hebt laten delen in je professionele reis. Op naar nog vele succesvolle jaren!”
 4. Spreuk voor een Feestuitnodiging:
  • “Kom samen en vier 12,5 jaar aan schitterende bijdragen, geweldige prestaties en onvergetelijke momenten. Laat ons toasten op een collega die de tand des tijds heeft doorstaan!”
 5. **Tekst voor een Aandenken:
  • “Als blijk van waardering voor je 12,5 jaar aan toewijding, overhandigen we je dit aandenken als herinnering aan de vele hoogtepunten die je hebt bereikt. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan en nog veel meer!”
 6. **Spreuk voor een Fotocollage:
  • “Elke foto vertelt een verhaal, en jouw 12,5 jaar dienst hebben een prachtig hoofdstuk geschreven. Mogen deze beelden de blijvende herinneringen weerspiegelen van een opmerkelijke reis.”
 7. **Tekst voor een Bedankje:
  • “Aan een collega die 12,5 jaar lang de lat hoger heeft gelegd. Jouw bijdragen hebben niet alleen het bedrijf verrijkt, maar ook ons allemaal geïnspireerd. Bedankt voor je toewijding!”
 8. **Spreuk voor een Jubileumtaart:
  • “Proost op 12,5 jaar succes! Moge de volgende jaren net zo zoet zijn als deze jubileumtaart. Bedankt voor je toewijding aan ons team!”
 9. **Tekst voor een LinkedIn-post:
  • “Vandaag markeert mijn 12,5-jarig jubileum bij [Bedrijfsnaam]. Dank aan mijn geweldige collega’s en het inspirerende leiderschap dat me heeft geholpen groeien en gedijen. Op naar nog vele succesvolle jaren samen!”
 10. **Spreuk voor een Jubileumcadeau:
  • “Een dozijn jaren van professionaliteit, excellentie en groei. Dit cadeau is een klein gebaar van waardering voor jouw toewijding en bijdragen gedurende al die jaren.”
 11. **Tekst voor een Bedrijfsnieuwsbrief:
  • “In deze editie vieren we een indrukwekkende mijlpaal – het 12,5-jarig jubileum van een waardevolle collega. Bedankt voor je toewijding en toewerken naar nog vele jaren van gezamenlijk succes!”
 12. **Spreuk voor een Collegiale Toast:
  • “Op een collega die 12,5 jaar lang de ruggengraat van ons team is geweest. Moge je succes en geluk blijven groeien in de komende jaren!”
 13. **Tekst voor een Felicitatiekaart:
  • “Gefeliciteerd met 12,5 jaar dienst! Jouw inzet en toewijding zijn een voorbeeld voor ons allemaal. Bedankt voor de inspiratie en de geweldige samenwerking.”
 14. **Spreuk voor een Bedrijfspresentatie:
  • “Vandaag erkennen we niet alleen de tijd die voorbij is gegaan, maar ook de indrukwekkende bijdragen die zijn geleverd in de afgelopen 12,5 jaar. Bedankt voor je toewijding aan ons succes.”
 15. **Tekst voor een Persoonlijke E-mail:
  • “Op deze speciale dag wil ik je feliciteren met je 12,5-jarig jubileum. Jouw doorzettingsvermogen en passie zijn inspirerend, en ik waardeer de kans om met zo’n toegewijde collega te werken.”

Het vieren van 12,5 jaar in dienst is niet alleen een moment van erkenning voor de betreffende collega, maar ook een gelegenheid om de kracht van langdurige toewijding en samenwerking te vieren. Deze teksten en spreuken bieden een scala aan manieren om dit jubileum op een feestelijke en zinvolle manier te vieren.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website. Heb je zelf een mooie tekst gevonden dat te maken heeft met een collega die 12,5 jaar in dienst is of die zelf bedacht, deel dit dan door hieronder te reageren.

Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *