Menu Sluiten

Collega 25 jaar in dienst

Wanneer je lang voor dezelfde baas werkt kom je vanzelf in aanmerking voor een 25 jaar in dienst jubileum. Vroeger was het vrij normaal om lang voor eenzelfde werkgever te werken, tegenwoordig wordt er meer gewisseld tussen werkgevers waardoor dit soort jubilea minder vaak voorkomen. Heb jij een collega die 25 jaar in dienst is? Feliciteer hem of haar dan met een cadeautje en een mooie kaart! Afhankelijk van je werkgever kun je ook een geldbonus ontvangen. Op deze pagina lees je meer informatie over de verschillende teksten die je kunt gebruiken wanneer een collega 25 jaar in dienst is.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Teksten, wensen en spreuken tijdens het feliciteren
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • 25 jaar in dienst cadeaus speciaal voor je collega
 • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Felicitatie collega 25 jaar in dienst

Naast een kaartje kun je de collega die 25 jaar in dienst is natuurlijk ook persoonlijk feliciteren. De felicitatie teksten die je daarbij kunt gebruiken zijn ook op deze pagina te bekijken. Ze zijn erg leuk om eens door te nemen. Welke felicitatie tekst gebruik jij voor een collega die 25 jaar in dienst is?

Collega 25 jaar in dienst tekst

Collega 25 jaar in dienst tekst?

Veel collega’s schrijven een 25 jaar in dienst kaartje met een standaard tekst. Het is best uniek dat iemand  25 jaar in dienst is en daar mag best wat meer aandacht aan besteed worden. Het schrijven van een kaartje mag daarom niet onderschat worden. Gebruik leuke en minder leuke momenten om te verwerken in de 25 jaar in dienst kaart. Je zou er eventueel ook een korte speech in kunnen schrijven.

25 jarig jubileum werk

Bij sommige functies heb je een 25 jarig jubileum waarbij je een receptie of feestje mag geven. Je mag dan bijvoorbeeld familie uitnodigen om ergens een hapje te gaan eten of je mag op het werk een feestje geven. Het is erg leuk om tijdens dit jubileum een cadeau te geven samen met een mooie kaart. Er zijn daarvoor vele ontwerpen beschikbaar. Als je in Google de term 25 jaar jubileum werk invoert dan kom je er vele tegen. Online kun je deze eenvoudig invullen qua tekst waardoor het eenvoudig en vooral snel te bestellen is.

25 jaar

Teksten collega 25 jaar in dienst:

25 jaar werken en zwoegen, dat vieren we met genoegen. Proficiat!

 • Als je ‘s morgens met de kippen opstaat,
  overdag werkt als een paard en ‘s avonds zo moe bent als een hond
  dan is de kans groot dat je een ezel bent. Maar toch hou je het hier al jaren draaiende. Proficiat!

 

 • Jaren werken zonder zich af te vragen,
  hoe een jaar weer voorbij zal gaan.
  Ja vandaag is het zover Proficiat.
  Het moge U nog heel veel jaren,
  heel goed gaan ”geniet van je speciale dag.
25 jaar in dienst collega teksten:
 • Jullie hebben het weten te waarderen
  Iets dat elke dag moet wederkeren
  Gewoon even te leren delen
  Zonder dat het echt gaat vervelen
  Van harte gefeliciteerd

 

 • Wie had dat gedacht, van een stagiair naar een chef-kok. 25 jaar geleden begonnen met afwas en toen de toetjes serveren. Tegenwoordig ben je verantwoordelijk voor de gehele keuken. Dikke pluim voor jou bewezen diensten. Gefeliciteerd!

 

 • Maikel, vandaag 25 jaar in dienst. Dat vinden wij een hele klus, aangezien de sfeer af en toe erg spannend is. Ook bij hoog water weet jij je mannetje te staan. Daarom ben je ook al zo lang werkzaam binnen dit bedrijf. Namens het volledige personeelsbestand willen je van ook van harte feliciteren met je 25 jarig ambtsjubileum.

Collega 25 jarig jubileum teksten:

 • vijf-en-twintig jaar in dienst
  Het is niet te merken
  al die jaren van werk
  vandaag wordt je verwend
  een dag om vrolijk te zijn
  maar er kunnen er nog veel bij
  laat de dagelijkse zorgen
  maar even voor morgen

 

 • Namens alle collega’s van de afdeling willen we je feliciteren met je 25 jaar in dienst jubileum. Naast een extra beloning sta jij de hele dag in het zonnetje. Dit keer halen wij de koffie voor jou in plaats van andersom.

Jubileum teksten collega 25 jaar in dienst:

 • De medewerkers van BEDRIJF
  Nodigen u van harte uit voor de feestelijke bijeenkomst ter ere van het X-JARIG jubileum
  Wij stellen het zeer op prijs u welkom te mogen heten
  op DATUM van TIJDSTIP tot TIJDSTIP op de locatie ADRES

 

 • Op …. ben ik alweer vijf-en-twintig jaar in dienst bij ons bedrijf. Tijd voor een groot feest!
  Vanaf 15:00 uur ben je welkom in de kantine. Daar is gezorgd voor een lekker drankje en hapje.
  Het feest duurt tot ongeveer 20:00 uur.
  Mocht je niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn, laat dit dan even weten voor ….
  Groet ….

Meer teksten bij collega 12,5 jaar in dienst

Het vieren van een collega die 25 jaar in dienst is, is een buitengewone gebeurtenis die vraagt om oprechte waardering en feestelijke erkenning. Hier zijn tal van zinnen met voorbeelden die deze opmerkelijke mijlpaal kunnen onderstrepen:

 1. Tekst voor een Jubileumkaart:
  • “Gefeliciteerd met je zilveren jubileum! 25 jaar toewijding en excellentie. Jouw impact op het team is onmetelijk. Bedankt voor een kwart eeuw van inspiratie.”
 2. Spreuk voor een Feestbanner:
  • “Een kwart eeuw van inzet en prestaties! Jouw 25-jarig jubileum is een schitterende mijlpaal die onze waardering en bewondering verdient.”
 3. Tekst voor een Toespraak:
  • “Vandaag vieren we niet alleen 25 jaar dienst, maar ook een reis van vastberadenheid, leiderschap en ongekende groei. Bedankt dat je ons hebt laten delen in je ongelooflijke professionele reis.”
 4. Spreuk voor een Feestuitnodiging:
  • “Kom samen en vier 25 jaar aan buitengewone toewijding, uitzonderlijke prestaties en onvergetelijke momenten. Laat ons een toost uitbrengen op een collega die de tand des tijds heeft doorstaan!”
 5. Tekst voor een Aandenken:
  • “Als blijk van waardering voor je 25 jaar aan toewijding, overhandigen we je dit aandenken als een blijvende herinnering aan de vele hoogtepunten die je hebt bereikt. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan en nog veel meer!”
 6. Spreuk voor een Fotocollage:
  • “Elke foto vertelt een verhaal, en jouw 25 jaar dienst hebben een episch hoofdstuk geschreven. Moge deze beelden de blijvende herinneringen weerspiegelen van een opmerkelijke reis.”
 7. Tekst voor een Bedankje:
  • “Aan een collega die 25 jaar lang de lat hoger heeft gelegd. Jouw bijdragen hebben niet alleen het bedrijf verrijkt, maar hebben ook ons allemaal geïnspireerd. Bedankt voor een kwart eeuw aan toewijding!”
 8. Spreuk voor een Jubileumtaart:
  • “Proost op 25 jaar succes! Moge de volgende jaren net zo zoet zijn als deze jubileumtaart. Bedankt voor een kwart eeuw aan toewijding aan ons team!”
 9. Tekst voor een LinkedIn-post:
  • “Vandaag markeert mijn 25-jarig jubileum bij [Bedrijfsnaam]. Dank aan mijn geweldige collega’s en het inspirerende leiderschap dat me heeft geholpen groeien en gedijen. Op naar nog vele succesvolle jaren samen!”
 10. Spreuk voor een Jubileumcadeau:
  • “Een kwart eeuw van toewijding, doorzettingsvermogen en groei. Dit cadeau is een klein gebaar van waardering voor jouw onschatbare bijdragen gedurende al die jaren.”
 11. Tekst voor een Bedrijfsnieuwsbrief:
  • “In deze editie vieren we een buitengewone mijlpaal – het 25-jarig jubileum van een waardevolle collega. Bedankt voor een kwart eeuw aan toewijding en toewerken naar nog vele jaren van gezamenlijk succes!”
 12. Spreuk voor een Collegiale Toast:
  • “Op een collega die 25 jaar lang een voorbeeld van toewijding is geweest. Moge je succes en geluk blijven groeien in de komende jaren!”
 13. Tekst voor een Felicitatiekaart:
  • “Gefeliciteerd met 25 jaar dienst! Jouw toewijding en vastberadenheid zijn een inspiratie voor ons allemaal. Bedankt voor een kwart eeuw aan onvergetelijke samenwerking.”
 14. Spreuk voor een Bedrijfspresentatie:
  • “Vandaag erkennen we niet alleen de tijd die voorbij is gegaan, maar ook de uitzonderlijke bijdragen die zijn geleverd in de afgelopen 25 jaar. Bedankt voor een kwart eeuw aan toewijding aan ons succes.”
 15. Tekst voor een Persoonlijke E-mail:
  • “Op deze bijzondere dag wil ik je feliciteren met je 25-jarig jubileum. Jouw vastberadenheid en passie zijn een inspiratie, en ik waardeer de kans om met zo’n toegewijde collega te werken.”

Het bereiken van 25 jaar in dienst is een unieke mijlpaal die niet alleen de professionele toewijding van een collega onderstreept, maar ook de waardevolle bijdrage aan het team en de organisatie. Deze teksten en spreuken bieden verschillende manieren om dit prachtige jubileum op een feestelijke en betekenisvolle manier te vieren.

Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *