Menu Sluiten

Collega teksten

Kaartjes met teksten voor een collega.
Op een originele manier een collega verrassen is soms best lastig. Want wat moet je precies geven als een collega jarig is, een kindje heeft gekregen of een jubileum te vieren heeft? Of een nieuwe collega of vertrekkende collega, wat kun je hen als presentje geven? De standaardcadeautjes zijn wel bekend: een bosje bloemen, een cadeaubon of een fles wijn.

Veel verder gaat de creativiteit van de meeste collega’s vaak niet. Wil je toch op een leuke en onverwachte manier uit de hoek komen, kies dan een keer voor een kaartje met collega teksten. Succes gegarandeerd, want een kaartje met collegiale teksten erop, of een leuk grapje, doet het altijd goed! Bekijk hieronder meer over de leukste teksten voor collega’s.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Teksten, wensen en spreuken voor collega’s
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Cadeaus voor je collega zijn er te vinden
 • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Collega tekst voorbeelden en tips.

De pluspunten van een persoonlijk kaartje voor een collega:
Wie een persoonlijk getint kaartje voor een collega laat maken via Greetz.nl, maakt daarmee hoe dan ook een goede beurt. Een kaartje met collega teksten / spreuken drukken via onze website biedt veel extra’s, zoals:

 • Collega teksten
  (Bron: Greetz.nl)

  Greetz.nl is een ervaren en betrouwbare specialist als het aankomt op het maken van allerlei soorten kaartjes van topkwaliteit.

 • Jouw ontwerp is de opdracht. Via de website maak je zelf heel eenvoudig jouw eigen kaartje met eigen collega teksten. Voordelig, tegen scherpe prijzen die je niet snel ergens anders vindt.
 • Lang hoef je niet op jouw bestelling te wachten. Bestellingen die op Geetz.nl geplaatst worden, worden binnen 24 uur door de spoedservice op de aangegeven locatie afgeleverd.

Enkele voorbeeldteksten en spreuken:

 • We hebben samen heel wat gedaan,
  Gelachen, maar ook doorstaan,
  We waren af en toe wat melig,
  En dat werkte vaak nadelig,
  Toch was het een leuke tijd,
  Dat is zeker een feit!
  Ga nu maar genieten van je leven,
  En denk aan mij, soms heel even.
 • We zullen je hier op het werk wel missen
  En denken soms jaloers: die zit te vissen
  Het wordt een beetje saai na jouw pensioen
  Maar ja, daar zullen we het maar mee doen.
 • Het werk is heilig, raak het dus niet aan.
 • Je hebt je collega’s echt nodig anders kom je geen stap verder.
 • Is mijn collega weg, dan heb ik het twee keer zo druk.
 • Mijn werk is mijn passie, maar mijn relatie is beter.
 • Werk maakt soms meer kapot, dan drank goed kan maken

Hard werken tekst

Ideeën en inspiratie voor een kaartje met collega teksten

Maar wat moet je op een kaartje voor een collega zetten als tekst? Dat is een lastige, want afhankelijk van de situatie waarin je het cadeau geeft. Neem je afscheid van een gewaardeerde collega, dan is de zin ‘Bedankt voor de vele leuke jaren, ik vond het fijn dat wij collega’s waren’ een top idee. En als een collega jarig is dan kan je een mooie verjaardagswens op een kaartje laten drukken.

Natuurlijk gedrukt op een foto waarop jouw collega goed te zien is. Een collega die net nieuw is, kun je verrassen met een grappige kaartjestekst als ‘Welkom bij ons bedrijf, de werkdruk hier heeft weinig om het lijf’. En zo zijn er tal van mogelijkheden om kaartjes met originele teksten, bijvoorbeeld bij een afscheid van een collega, en afbeeldingen te bedrukken bij Greetz.nl. Pak nu je kan en probeer het uit. Voor de prijs, maar evenmin voor de kwaliteit, hoef je het zeker niet te laten!

Great job

Meer afscheid teksten voor een collega

Het afscheid nemen van een collega is vaak een emotioneel moment, of het nu gaat om een verandering van baan, pensioen of een ander nieuw hoofdstuk in het leven. Hier zijn voorbeeldzinnen van spreuken en teksten die je kunt gebruiken om afscheid te nemen of succes te wensen aan een gewaardeerde collega:

 1. “Aan een onvergetelijke collega: je inzet en positieve energie zullen hier gemist worden. Terwijl je aan een nieuw avontuur begint, wens ik je succes en vreugde. Moge je toekomst gevuld zijn met prachtige kansen en vervulling.”
 2. “Beste collega, het is moeilijk om afscheid te nemen, maar ik ben ervan overtuigd dat jouw volgende hoofdstuk net zo succesvol zal zijn als je tijd hier. Moge je nieuwe paden betreden met vastberadenheid en vreugde. Succes gewenst!”
 3. “Afscheid nemen van een geweldige collega is nooit gemakkelijk. Je hebt de werkomgeving verrijkt met je talenten en vriendelijkheid. Moge je volgende reis gevuld zijn met succes en geluk. We gaan je missen!”
 4. “Lieve collega, terwijl je verder gaat op je reis, wil ik je bedanken voor je bijdragen en vriendschap. Moge het pad dat voor je ligt, gevuld zijn met succes, voldoening en prachtige herinneringen. Veel succes in alles wat je doet!”
 5. “Aan een gewaardeerde collega: je vertrek laat een leegte achter, maar ik ben ervan overtuigd dat je de wereld zult veroveren met je talenten. Moge succes en vreugde je elke stap van de weg vergezellen. Het ga je goed!”
 6. “Beste collega, het is tijd om vaarwel te zeggen, maar de herinneringen aan onze samenwerking zullen altijd bij me blijven. Ik wens je een prachtige toekomst vol succes en geluk. Bedankt voor alles!”
 7. “Afscheid nemen is nooit gemakkelijk, vooral niet van zo’n geweldige collega. Terwijl je nieuwe kansen omarmt, wens ik je succes en vervulling. Moge de volgende fase van je leven even briljant zijn als de tijd die we samen hebben gedeeld.”
 8. “Lieve collega, het is moeilijk om afscheid te nemen, maar ik weet dat je op weg bent naar geweldige nieuwe mogelijkheden. Moge succes je vergezellen op elke stap van je reis. Bedankt voor alle inspiratie en samenwerking.”
 9. “Aan een collega die altijd het beste nastreeft: het is moeilijk om vaarwel te zeggen, maar ik weet dat je op weg bent naar nieuwe successen. Moge je pad verlicht zijn met geluk en vreugde. Het ga je goed!”
 10. “Beste collega, je hebt hier een onuitwisbare indruk achtergelaten. Terwijl je een nieuw hoofdstuk begint, wens ik je niets dan succes en vreugde. Moge je toekomst net zo helder zijn als je aanwezigheid hier.”
 11. “Aan een gewaardeerde collega die vertrekt: je hebt niet alleen bijgedragen aan het werk, maar ook aan de harten van degenen om je heen. Moge je volgende avontuur gevuld zijn met succes en mooie momenten. Je wordt gemist!”
 12. “Lieve collega, het is moeilijk om afscheid te nemen, maar ik weet dat je op weg bent naar geweldige dingen. Moge je nieuwe uitdagingen je vreugde brengen en je pad verlichten met succes. Het ga je goed!”
 13. “Aan een collega die altijd het verschil maakte: terwijl je vertrekt, wil ik je bedanken voor je toewijding en positieve energie. Moge je volgende reis even succesvol en bevredigend zijn. Succes gewenst!”
 14. “Beste collega, je vertrek laat een leegte achter, maar ik ben ervan overtuigd dat je nieuwe horizonten zult verkennen met dezelfde vastberadenheid die je hier hebt getoond. Moge succes je volgen op elk pad dat je kiest.”
 15. “Afscheid nemen van een collega zoals jij is niet gemakkelijk. Je hebt niet alleen bijgedragen aan het werk, maar ook aan een positieve sfeer. Moge je toekomstige successen even indrukwekkend zijn als je tijd hier. Succes gewenst!”
 16. “Lieve collega, het is tijd om vaarwel te zeggen, maar je erfenis hier zal voortleven. Moge je volgende avontuur je vreugde brengen en je leven verrijken met succes. Bedankt voor alles en veel geluk!”
 17. “Aan een collega die altijd de extra mijl ging: je vertrek is een verlies, maar ik ben er zeker van dat je op weg bent naar opwinding en succes. Moge elk nieuw hoofdstuk even verrijkend zijn als je tijd hier. Succes!”
 18. “Beste collega, het is tijd voor jou om nieuwe horizonten te verkennen. Moge elk nieuw avontuur je brengen wat je zoekt, en moge je succes en vreugde vinden op elk pad dat je bewandelt. Het ga je goed!”
 19. “Afscheid nemen van een geweldige collega is moeilijk, maar ik weet dat je op weg bent naar nieuwe hoogten. Moge elk nieuw project je dichter bij je doelen brengen en moge succes je constant vergezellen. Succes gewenst!”
 20. “Lieve collega, terwijl je afscheid neemt, wil ik je bedanken voor je bijdragen en vriendschap. Moge je nieuwe reis gevuld zijn met succes, vreugde en prachtige herinneringen. Je wordt gemist, en ik wens je het allerbeste!”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *