Menu Sluiten

Collega jubileum

Laat je creativiteit de vrije loop, vier het jubileum van je collega.
Een jubileum op het werk mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Als een collega 25 jaar of 40 jaar in dienst is, of jouw bedrijf heeft een jubileum, is het tijd voor een feestje. Naast drankjes, lekkernijen en slingers, horen bij een feest natuurlijk ook passende geschenken. Maar wat geef je iemand die een jubileum te vieren heeft? Een dinerbon, een boeket bloemen of een lekkere taart zijn natuurlijk inkoppertjes. Veel leuker is het om een aandenken te geven dat blijvend is, zoals een kaartje voor een jubileum van een collega. Een zelfgemaakt kaartje biedt mogelijkheden om jouw creativiteit de vrije loop te laten en iets heel persoonlijks te ontwerpen. Op Greetz.nl is dit mogelijk. Onze website biedt tal van mogelijkheden om een speciaal kaartje collega jubileum te maken.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Teksten, wensen en spreuken voor het jubileum van je collega
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Jubileum cadeaus
 • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Jubileum collega cadeau en kaart

Een speciaal cadeau voor een speciaal mens

Collega jubileum
(Bron: Greetz.nl)

Een kaartje voor collega voor zijn of haar jubileum maken biedt voldoende ruimte om jouw creativiteit te uiten. Op Greetz.nl heb je namelijk veel opties om een uniek en bijzonder kaartje te laten maken voor jouw collega of voor meerdere personeelsleden. De voordelen van Greetz.nl op een rijtje:

De kaartjes kun je helemaal afstemmen op de smaak van jouw collega(‘s). Zo kun je er een foto op laten drukken, een mooie tekening afdrukken, al dan niet in combinatie met een tekst collega jubileum.

Enkele voorbeelden van jubileum teksten:

 • Elkaar zó kennen
  Is van elkaar houden
  ‘t Vertrouwen is diep en vast
  Genegenheid is bijna tastbaar
  Samen…
  Omdat je bij elkaar past
  Gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk!
 • Het koperen huwelijk, daarop moet worden geproost!
  Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om dat bij ons te vieren op DATUM van TIJD tot TIJD.
  Laat je even weten of jullie ook komen?

Jubileum collega

Je kunt kiezen voor standaard kaartjes met standaardteksten. Maar ook kun je zelf een tekst bedenken. Leuke teksten zijn bijvoorbeeld: ‘Na 25 jaar kommer en kwel, verdien je deze wijnfles wel.’ Of: ‘Het is echt waar, ons bedrijf bestaat 40 jaar.’

Meer jubileum teksten & Felicitaties voor een collega

 1. “Gefeliciteerd met je jubileum, lieve collega! Tien jaar lang heb je onze werkplek verrijkt met je toewijding, expertise en een onuitputtelijke bron van positieve energie. Op naar nog veel meer jaren van succes en samenwerking!”
 2. “Van harte gefeliciteerd met je jubileum, collega! Vijf jaar lang heb je bijgedragen aan het succes van ons team. Jouw toewijding is bewonderenswaardig en je inzet is een voorbeeld voor ons allemaal. Op naar de volgende vijf jaar van geweldige prestaties!”
 3. “Een welverdiende felicitatie voor je jubileum, collega! Tien jaar lang heb je bijgedragen aan de groei en bloei van ons team. Je toewijding, doorzettingsvermogen en positieve houding zijn een onschatbare aanwinst. Moge de komende jaren net zo gevuld zijn met succes en vreugde!”
 4. “Gefeliciteerd met je jubileum, collega! Het is alweer vijf jaar geleden dat je begon aan deze geweldige reis met ons. Jouw toewijding en harde werk hebben een blijvende indruk achtergelaten. Laten we toasten op jouw succes en op nog vele jaren van samenwerking!”
 5. “Van harte gefeliciteerd met je tienjarig jubileum, collega! In de afgelopen tien jaar heb je niet alleen je professionaliteit laten zien, maar ook je warmte en toewijding aan het team. Dank je wel voor alles wat je doet. Op naar nog veel meer jaren van geweldige samenwerking!”
 6. “Een oprechte felicitatie voor je jubileum, collega! Vijf jaar lang heb je ons team versterkt met je inzet en talent. Jouw bijdrage is onmisbaar, en we kijken ernaar uit om samen nog veel meer successen te vieren. Proost op jouw jubileum!”
 7. “Gefeliciteerd met je jubileum, lieve collega! Jouw toewijding aan ons team gedurende de afgelopen tien jaar is bewonderenswaardig. Dank je wel voor je harde werk, je inzet en de geweldige energie die je met ons deelt. Op naar de volgende tien jaar van samenwerking en succes!”
 8. “Van harte gefeliciteerd met je vijfjarig jubileum, collega! In de afgelopen vijf jaar heb je ons team laten bloeien met je harde werk en toewijding. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde, en we zijn dankbaar voor je aanwezigheid. Moge de komende jaren even vruchtbaar en succesvol zijn!”
 9. “Een welverdiende felicitatie voor je tienjarig jubileum, collega! Tien jaar van toewijding, professionaliteit en vriendschap. Bedankt dat je ons team hebt versterkt met je kennis en warmte. Op naar nog veel meer jaren van samenwerking en succes!”
 10. “Gefeliciteerd met je jubileum, collega! In de afgelopen vijf jaar heb je ons team laten schitteren met je inzet en talent. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde, en we waarderen de geweldige samenwerking. Op naar nog veel meer jaren van succes en vreugde!”
 11. “Van harte gefeliciteerd met je jubileum, lieve collega! Tien jaar van onvergetelijke samenwerking en prestaties. Jouw toewijding en positieve energie hebben ons team verrijkt. Dank je wel voor alles wat je doet. Op naar nog veel meer jaren van gezamenlijk succes!”
 12. “Een oprechte felicitatie voor je vijfjarig jubileum, collega! Vijf jaar van samenwerking, groei en succes. Jouw toewijding aan ons team is inspirerend. Laten we samen terugkijken op deze geweldige jaren en vooruitkijken naar nog veel meer prachtige momenten!”
 13. “Gefeliciteerd met je jubileum, collega! Tien jaar van waardevolle bijdragen, toewijding en vriendschap. Jouw aanwezigheid maakt ons team compleet. Dank je wel voor alles wat je doet. Op naar nog veel meer jaren van gezamenlijk succes en plezier!”
 14. “Van harte gefeliciteerd met je vijfjarig jubileum, collega! Vijf jaar van samenwerking, groei en prestaties. Jouw toewijding en positieve houding maken elke dag beter. Dank je wel voor je inzet. Moge de komende jaren net zo succesvol zijn!”
 15. “Een welverdiende felicitatie voor je jubileum, collega! Tien jaar van samenwerking, inzet en succes. Jouw bijdrage aan ons team is onschatbaar. Dank je wel voor alles wat je doet. Op naar nog veel meer jaren van gezamenlijk succes en vreugde!”
 16. “Gefeliciteerd met je jubileum, lieve collega! Vijf jaar van toewijding, professionaliteit en vriendschap. Jouw positieve energie maakt onze werkomgeving lichter. Dank je wel voor alles wat je doet. Moge de komende jaren even prachtig zijn!”
 17. “Van harte gefeliciteerd met je vijfjarig jubileum, collega! Vijf jaar van hard werken, groei en successen. Jouw toewijding aan ons team is bewonderenswaardig. Dank je wel voor je inzet. Op naar nog veel meer jaren van gezamenlijk succes!”
 18. “Een oprechte felicitatie voor je jubileum, collega! Tien jaar van waardevolle bijdragen, toewijding en samenwerking. Jouw professionaliteit en warmte maken ons team sterker. Dank je wel voor alles wat je doet. Moge de komende jaren net zo geweldig zijn!”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *