Menu Sluiten

Collega grappig / humor

Leuke collega’s hebben is in veel gevallen één van de redenen waarom je met plezier naar je werk gaat ’s ochtends. Je spendeert vaak meer uren met hen dan met je man of je gezin. Het is dan ook fijn als je bij een gebeurtenis zoals pensionering, verjaardag of de geboorte van een kindje bij een collega een grappig tekstje kunt schrijven dat bij hen en de situatie past. Met deze grappige teksten voor collega’s kun je niet enkel een lach op iemands gezicht toveren maar ook een blijvende mooie herinnering schenken. Bekijk hieronder enkele leuke, grappige en humoristische collega teksten / tips.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Teksten, wensen en spreuken
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Bedankt cadeaus speciaal voor je collega
 • Top 10 meest gekozen kaarten en cadeaus

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Collega grappig / humor teksten en tips.

Er hoeft zelfs geen speciale gelegenheid plaats te vinden om een collega te laten weten dat hij of zij jouw werktijd leuker maakt. Elke dag van

Collega grappig humor
(Bron: Greetz.nl)

het jaar leent zich er toe om jouw dankbaarheid of vriendschap te laten blijken. Wie zelf geen groot schrijver is kan inspiratie halen uit volgende humoristische teksten.

 • Het toeval maakte ons collega’s, vrienden werden we doordat we allebei prettig gestoord zijn.
 • Ik weet dat je een geweldig salaris krijgt in je nieuwe baan, maar er is geen garantie dat je een geweldige collega zoals mij krijgt.
 • Nu je vertrekt, zullen de diverse uitgaven van het bedrijf afnemen, zal de productiviteit toenemen, zullen de deadlines worden gehaald en zal de efficiëntie toenemen. Maar het omgekeerde kan ook.
 • Vaarwel, voor de man wiens woord we meer vertrouwden dan operationele procedures, checklists en alle handleidingen samen.
 • Nu je met pensioen gaat gaan de eerste vijf dagen na het weekend voor mij helemaal niet leuk meer zijn.
 • Gefeliciteerd met je (klein)kindje! Hopelijk heeft het jouw genen want dan zal werken met haar/hem altijd een feest zijn.
 • Word gauw weer beter want zonder jouw gekke streken en flauwe grappen op de werkvloer duren de dagen eens zo lang!

Humor onder collega's

Met humor afscheid nemen

Het is nooit leuk om een fijne collega te zien vertrekken of voor een langere periode niet op de werkvloer te hebben. Maar hoe jammer je het ook vindt, het hoeft niet altijd te eindigen in drama en tranen. Humor is vaak de beste manier om een afscheid te verwerken.

Meer teksten die grappig zijn voor je collega

 1. “Gefeliciteerd met je promotie! Nu je de baas bent, verwachten we natuurlijk wel dagelijkse porties chocolade en koffie. Oh, en misschien een verplichte middagdutje, alsjeblieft?”
 2. “Van harte gefeliciteerd met je jubileum hier! Het lijkt wel alsof je al minstens 100 jaar bij ons bent, maar laten we eerlijk zijn, het voelt meer als 100 dagen… of was het minuten?”
 3. “Collega, je bent als een goede wijn – je wordt alleen maar beter met de tijd. Nou ja, beter in het maken van koffie dan. Cheers op nog meer jaren van koffie-excellentie!”
 4. “Gefeliciteerd met je nieuwe baan! We wisten altijd al dat je geweldig was, maar nu moeten andere mensen het ook gaan ontdekken. Succes met het overtuigen van hen dat jij de echte kantoorheld bent!”
 5. “Proficiat met het behalen van je doelen! Je doet het zo goed dat zelfs de kantoorplanten overwegen om jou als hun leidinggevende te kiezen. Dat is nog eens indrukwekkend!”
 6. “Collega, je bent als een kopieermachine – soms vastlopend, maar we kunnen niet zonder je. Gefeliciteerd met je jubileum! Hopelijk krijg je geen papierstoring op je feestje.”
 7. “Gefeliciteerd met je nieuwe titel als ‘Kantoorclown’. Je hebt de lachspieren van het team flink getraind. Wie had gedacht dat de grootste grappenmaker ook serieus werk kon leveren?”
 8. “Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent nu officieel ouder dan de gemiddelde leeftijd van onze kantoormeubels. Maar hé, oud zijn is ook een kunst, toch?”
 9. “Gefeliciteerd met je nieuwe hoedanigheid als ‘Koffiekampioen’. Je hebt de kunst van het koffiezetten tot in de perfectie gebracht. Misschien moet je maar eens meedoen aan het WK Koffiezetten. We zullen juichen!”
 10. “Proficiat met je nieuwe kantoorstoel! Hij heeft nu officieel meer tijd doorgebracht met jou dan met wie dan ook. Misschien moeten we hem een naam geven, wat denk je? Stoely McStoelgezicht?”
 11. “Gefeliciteerd met je verjaardag! Je hebt nu officieel meer kaarsen op je taart dan we in een keer kunnen uitblazen. We hebben een brandblusser standby, voor het geval dat!”
 12. “Collega, gefeliciteerd met je nieuwe kantoorrol! Je bent nu de koning(in) van de nietjes, de keizer(in) van de pennen. Laten we hopen dat je je nieuwe macht niet misbruikt!”
 13. “Gefeliciteerd met je nieuwe project! Je bent als een eenhoorn – legendarisch en niemand kan geloven dat je echt bestaat. Maar hier ben je dan, de eenhoorn van het kantoor!”
 14. “Van harte gefeliciteerd met je jubileum! Het lijkt wel alsof je al zo lang bij ons bent dat we je eerste werkdag bijna zijn vergeten. Bijna, hè! Laten we proosten op nog vele jaren van jouw onvergetelijke aanwezigheid.”
 15. “Collega, je bent als een goed boek – soms grappig, soms serieus, maar altijd interessant. Gefeliciteerd met je nieuwe hoofdstuk hier op kantoor. Hopelijk zonder te veel plotwendingen!”
 16. “Gefeliciteerd met je nieuwe kantoorprestatie! Je hebt de kunst van het multitasken tot in de perfectie gebracht. Ik bedoel, wie anders kan koffie zetten, e-mails beantwoorden en tegelijkertijd een grappige meme delen?”
 17. “Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent nu zo oud dat je herinneringen aan de goede oude tijd steeds vager worden. Maar hey, dat is wat koffie en humor voor zijn, toch?”
 18. “Collega, gefeliciteerd met je promotie! Je bent nu officieel de koning(in) van de kantoorsupplies. Laten we hopen dat je heerschappij lang en gevuld is met genoeg pennen voor iedereen.”
 19. “Gefeliciteerd met je jubileum! Je hebt zoveel geweldige dingen gedaan dat we serieus overwegen om een standbeeld voor je op te richten. Of misschien gewoon een bureaustoel, wat comfortabeler.”
 20. “Van harte gefeliciteerd met je nieuwe kantooravontuur! Je bent als een pionier, altijd op zoek naar nieuwe manieren om het kantoorleven interessant te maken. We zijn benieuwd wat je nog meer in petto hebt!”
 21. “Gefeliciteerd met je nieuwe rol als ‘Kantoorgrappenmaker’. Je hebt de kunst van de humor geperfectioneerd. We hebben allemaal een abonnement op jouw dagelijkse dosis lachtherapie nodig.”
 22. “Van harte gefeliciteerd met je nieuwe project! Je bent als een superheld van het kantoor, altijd klaar om de dag te redden met een dosis humor en positiviteit. Op naar nog meer heldendaden!”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *