Menu Sluiten

Collega cadeaus

Het geven van een cadeau aan een collega klinkt vaak eenvoudiger dan dat het in werkelijkheid is. Weet jij zo wat een leuk verjaardagscadeau is voor een collega? Of welk cadeau je bij een zwangerschapsverlof geeft? Op deze pagina zie je verschillende tips bij het kiezen van een cadeau voor je collega. Wist je dat er ook weer verschil kan zitten in het cadeau voor een man of vrouw? Bekijk hieronder de cadeautips voor collega’s.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Teksten, wensen en spreuken bij de cadeaus
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Cadeaus speciaal voor je collega
 • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Cadeaus voor collega’s.

Het kopen van een cadeau voor je collega hangt van verschillende factoren af. Waar liggen zijn of haar interesses en waarmee kun je hem of haar blij maken? Er zijn een aantal standaard cadeaus die je aan een collega kan geven bij een verjaardag of jubileum. Denk dan aan een kaartje met bloemen of een kaartje met chocolade.

Een cadeau voor een collega kan natuurlijk ook origineler gekocht worden. Houdt zij erg van reizen of tuiniert hij erg graag? Dan zijn reisboeken of tuinhandschoenen altijd een goed cadeau.

Cadeau voor een collega

Afscheidscadeau collega

Een afscheidscadeau voor je collega kopen kan soms met dubbele gevoelens. Je wenst je collega een nieuwe toekomst terwijl je hem of haar ook kan missen op de werkvloer. Een afscheidscadeau voor je collega kan ook uit een gadget van het bedrijf zijn. Zo blijft hij of zij verbonden met zijn of haar vorige werkgever en komt de ex collega wellicht nog eens een bezoekje brengen.

Cadeau collega man of vrouw

Wist jij dat er voor mannen en vrouwen vaak andere cadeaus worden gekocht? Indien je collega een man of vrouw is, zijn er andere cadeaus die er worden gekocht. Je dient er rekening mee te houden dat een man andere dingen leuk vindt dan een vrouw. Er zijn op sommige vlakken ook overeenkomsten zoals bloemen en een kaartje. Voor een man of vrouw worden deze vaak samen gegeven.

Pensioen cadeau collega

Gaat er een collega met pensioen? Er wordt dan meestal groots uitgepakt. Hij of zij heeft vele jaren werkervaring opgedaan en is nu klaar om met pensioen te gaan. Wat zijn dan leuke pensioen cadeaus om aan deze collega te geven? Wanneer je namens het bedrijf of afdeling een pensioen cadeau geeft, kan het ook een groter cadeau zijn zoals een weekend weg. Je zou daarvoor ook geld kunnen ophalen bij de collega’s. Geef je individueel een pensioen cadeau aan je collega? Denk dan aan een lekkere chocolade.

Verjaardagscadeau collega

Jaarlijks zul je meerdere verjaardagscadeaus voor een collega kopen. Dit kan ook namens een afdeling. Vaak worden er maandelijks een kleine bijdrage voor gevraagd. Daarvan kunnen dan cadeaus worden gekocht tot een bepaald bedrag. Een verjaardagscadeau voor een collega komt meestal neer op een bos bloemen met een mooie kaart. Daarnaast kan het ook leuk zijn om een kleinigheidje erbij te doen. Sommige cadeautjes kosten een paar euro en maken de jarige direct aan het lachen.

Cadeau collega zwangerschapsverlof

Een collega met zwangerschapsverlof is altijd erg speciaal. Er worden dan ook mooie cadeaus voor gekocht. In elk bedrijf werken wel creatieve collega’s die een mooie taart kunnen maken van diverse kleine cadeautjes. Deze kunnen dan dagelijks of wekelijks worden uitgepakt. Kraamcadeautjes zijn naderhand ook altijd erg leuk om te geven. Zo kun je bij de collega op bezoek gaan en de baby bewonderen. Ook zou je voor je collega die met zwangerschapsverlof gaat een cadeau kunnen kopen in de vorm van tijdschriften. Er is immers veel vrije tijd de komende weken.

25 jaar in dienst cadeau

Is je collega 25 jaar in dienst? Dan krijgt hij of zij vaak een ambtsjubileumgratificatie wanneer je in dienst bent bij de overheid. Bij andere bedrijven krijg je vaak een bonus of een mooie attentie. Als werkgever of collega kun je hem of haar een mooi geschenk geven. Je bent immers 25 jaar in dienst en dat mag best gevierd worden. Welke cadeaus worden vaak gegeven aan je collega die 25 jaar in dienst is? Denk aan boekenbonnen, tijdschriften, drank maar vergeet ook de bloemen en een mooie kaart niet.

Mooie teksten om je collega te bedanken

 1. n het schaakspel van het werk, ben jij de koning van strategie. Bedankt voor jouw briljante zetten en toewijding aan succes.”
 2. “Als het leven een reis is, ben ik blij dat ik mijn professionele pad deel met zo’n geweldige collega zoals jij. Samen maken we de reis memorabel.”
 3. “Een collega zoals jij is als een zonnestraal op een regenachtige dag. Jouw positiviteit verlicht de hele werkomgeving.”
 4. “Sommige collega’s zijn gewoon collega’s, maar jij bent als een werkmaatje, een mentor en een vriend in één. Bedankt voor alles wat je doet.”
 5. “Op de weg naar succes zijn er altijd hobbels, maar met een collega zoals jij voelt het alsof we elke hindernis aankunnen. Bedankt voor je vastberadenheid.”
 6. “Jouw creativiteit kent geen grenzen, en dat inspireert ons allemaal om buiten de gebaande paden te denken. Bedankt dat je onze werkplek kleur geeft.”
 7. “Een team is zo sterk als zijn leden, en met jou als collega voelen we ons onoverwinnelijk. Bedankt voor je bijdrage aan ons succes.”
 8. “Elke dag werken met jou is als een avontuur. Bedankt voor de opwinding, de uitdagingen en vooral de geweldige samenwerking.”
 9. “Jij bent als een kaars die het licht verspreidt in de duisternis van deadlines. Bedankt dat je altijd bereid bent om te schijnen, zelfs onder druk.”
 10. “Een goede collega zijn is één ding, maar jij gaat verder dan dat. Je bent een geweldige teamspeler en een onmisbare schakel in ons succesverhaal.”
 11. “Door met jou samen te werken, leer ik elke dag iets nieuws. Bedankt voor je wijsheid, je geduld en vooral je inspiratie.”
 12. “Op de dansvloer van het werk ben jij de ster die de show steelt. Bedankt dat je elke dag met zoveel enthousiasme en energie tegemoet treedt.”
 13. “Een collega zoals jij maakt van werken een plezier. Bedankt voor de lachsalvo’s, de steun en de geweldige samenwerking.”
 14. “Jouw doorzettingsvermogen is als een vuurtoren die ons de weg wijst, zelfs in de mistigste periodes van het werk. Bedankt voor het altijd vooruitgaan.”
 15. “Een team is als een puzzel, en jij bent het ontbrekende stukje dat alles compleet maakt. Bedankt voor het vullen van onze werkomgeving met jouw unieke talent.”
 16. “Sommige collega’s maken indruk met hun woorden, maar jij maakt indruk met je daden. Bedankt dat je altijd bereid bent om de mouwen op te stropen en het werk gedaan te krijgen.”
 17. “Jouw werkethiek is als een baken van integriteit in de zee van taken. Bedankt dat je altijd standvastig bent in je professionaliteit.”
 18. “Een schouderklopje voor de collega die altijd een stapje extra zet. Jouw toewijding inspireert ons allemaal om meer te geven dan het minimale.”
 19. “Als het werk een symfonie is, ben jij de dirigent die alles in harmonie houdt. Bedankt voor het leiden van ons team met gratie en vakmanschap.”
 20. “Jouw vastberadenheid is als een besmettelijk virus op kantoor, en we hopen allemaal dat we ermee besmet raken. Bedankt voor het aanwakkeren van onze passie.”
 21. “Een oprechte dank aan de collega die altijd een luisterend oor heeft en wiens advies altijd de spijker op de kop slaat. Jouw inzicht is van onschatbare waarde.”
 22. “Bedankt voor het zijn van die ene collega die altijd weet hoe je de dag kunt opfleuren. Jouw positiviteit is als een briesje dat door de kantoorgangen waait.”
 23. “Een goede werkdag begint altijd met een groet van jou. Bedankt voor het creëren van een vriendelijke en gastvrije werkomgeving.”
 24. “Jouw professionaliteit is als een kompas dat ons de juiste richting wijst. Bedankt voor het tonen van leiderschap en het zijn van een voorbeeld voor ons allemaal.”
 25. “Een oprechte dank aan de collega die altijd gelooft in het motto ‘samen staan we sterk.’ Jouw teamgeest is de lijm die ons bij elkaar houdt.”
 26. “Bedankt voor het delen van jouw kennis en ervaring. Met jou als collega voelt elke uitdaging als een kans om te leren en te groeien.”
 27. “Jouw professionaliteit straalt als een fakkel in de nacht. Bedankt voor het verlichten van de weg naar succes met je toewijding en inzet.”
 28. “Een grote dank aan de collega die altijd een bron van inspiratie is. Jouw creativiteit en innovatie stimuleren ons om buiten de grenzen te denken.”
 29. “Bedankt voor het zijn van die ene collega op wie we kunnen vertrouwen, zelfs in de meest veeleisende situaties. Jouw betrouwbaarheid is onze grootste troef.”
 30. “Jouw glimlach is als een zonnestraal op een bewolkte dag. Bedankt dat je elke dag de werkvloer opfleurt met je positieve instelling.”
 31. “Een oprechte dank aan de collega die altijd bereid is om anderen te ondersteunen. Jouw vrijgevigheid en vriendelijkheid maken van ons team een warme gemeenschap.”
 32. “Bedankt voor het creëren van een sfeer waarin we niet alleen samenwerken, maar ook samen groeien. Jouw toewijding aan collectief succes is bewonderenswaardig.”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *