Menu Sluiten

Collega cadeaus

Het geven van een cadeau aan een collega klinkt vaak eenvoudiger dan dat het in werkelijkheid is. Weet jij zo wat een leuk verjaardagscadeau is voor een collega? Of welk cadeau je bij een zwangerschapsverlof geeft? Op deze pagina zie je verschillende tips bij het kiezen van een cadeau voor je collega. Wist je dat er ook weer verschil kan zitten in het cadeau voor een man of vrouw? Bekijk hieronder de cadeautips voor collega’s.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

  • Teksten, wensen en teksten voor een collega

  • Tal van ontwerpen

  • Cadeaus speciaal voor je collega

  • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

  • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

  • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


  • Teksten, wensen en spreuken bij de cadeaus
  • Voorgedrukte teksten op een kaartje
  • Cadeaus speciaal voor je collega
  • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Cadeaus voor collega’s.

Het kopen van een cadeau voor je collega hangt van verschillende factoren af. Waar liggen zijn of haar interesses en waarmee kun je hem of haar blij maken? Er zijn een aantal standaard cadeaus die je aan een collega kan geven bij een verjaardag of jubileum. Denk dan aan een kaartje met bloemen of een kaartje met chocolade.

Een cadeau voor een collega kan natuurlijk ook origineler gekocht worden. Houdt zij erg van reizen of tuiniert hij erg graag? Dan zijn reisboeken of tuinhandschoenen altijd een goed cadeau.

Cadeau voor een collega

Afscheidscadeau collega

Een afscheidscadeau voor je collega kopen kan soms met dubbele gevoelens. Je wenst je collega een nieuwe toekomst terwijl je hem of haar ook kan missen op de werkvloer. Een afscheidscadeau voor je collega kan ook uit een gadget van het bedrijf zijn. Zo blijft hij of zij verbonden met zijn of haar vorige werkgever en komt de ex collega wellicht nog eens een bezoekje brengen.

Cadeau collega man of vrouw

Wist jij dat er voor mannen en vrouwen vaak andere cadeaus worden gekocht? Indien je collega een man of vrouw is, zijn er andere cadeaus die er worden gekocht. Je dient er rekening mee te houden dat een man andere dingen leuk vindt dan een vrouw. Er zijn op sommige vlakken ook overeenkomsten zoals bloemen en een kaartje. Voor een man of vrouw worden deze vaak samen gegeven.

Pensioen cadeau collega

Gaat er een collega met pensioen? Er wordt dan meestal groots uitgepakt. Hij of zij heeft vele jaren werkervaring opgedaan en is nu klaar om met pensioen te gaan. Wat zijn dan leuke pensioen cadeaus om aan deze collega te geven? Wanneer je namens het bedrijf of afdeling een pensioen cadeau geeft, kan het ook een groter cadeau zijn zoals een weekend weg. Je zou daarvoor ook geld kunnen ophalen bij de collega’s. Geef je individueel een pensioen cadeau aan je collega? Denk dan aan een lekkere chocolade.

Verjaardagscadeau collega

Jaarlijks zul je meerdere verjaardagscadeaus voor een collega kopen. Dit kan ook namens een afdeling. Vaak worden er maandelijks een kleine bijdrage voor gevraagd. Daarvan kunnen dan cadeaus worden gekocht tot een bepaald bedrag. Een verjaardagscadeau voor een collega komt meestal neer op een bos bloemen met een mooie kaart. Daarnaast kan het ook leuk zijn om een kleinigheidje erbij te doen. Sommige cadeautjes kosten een paar euro en maken de jarige direct aan het lachen.

Cadeau collega zwangerschapsverlof

Een collega met zwangerschapsverlof is altijd erg speciaal. Er worden dan ook mooie cadeaus voor gekocht. In elk bedrijf werken wel creatieve collega’s die een mooie taart kunnen maken van diverse kleine cadeautjes. Deze kunnen dan dagelijks of wekelijks worden uitgepakt. Kraamcadeautjes zijn naderhand ook altijd erg leuk om te geven. Zo kun je bij de collega op bezoek gaan en de baby bewonderen. Ook zou je voor je collega die met zwangerschapsverlof gaat een cadeau kunnen kopen in de vorm van tijdschriften. Er is immers veel vrije tijd de komende weken.

25 jaar in dienst cadeau

Is je collega 25 jaar in dienst? Dan krijgt hij of zij vaak een ambtsjubileumgratificatie wanneer je in dienst bent bij de overheid. Bij andere bedrijven krijg je vaak een bonus of een mooie attentie. Als werkgever of collega kun je hem of haar een mooi geschenk geven. Je bent immers 25 jaar in dienst en dat mag best gevierd worden. Welke cadeaus worden vaak gegeven aan je collega die 25 jaar in dienst is? Denk aan boekenbonnen, tijdschriften, drank maar vergeet ook de bloemen en een mooie kaart niet.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website.

Last updated: donderdag 4 juni 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *