Menu Sluiten

Collega andere baan

Wanneer een collega een andere baan heeft dan zal hij of zij binnenkort de laatste werkdag ingaan. Het is dan erg leuk om een afscheid te organiseren en een cadeau met een kaart te geven. Wat zijn nu leuke kaartjes en cadeaus en welke afscheidstekst kan er worden gebruikt wanneer een collega een andere baan heeft? Op deze pagina lees je daar meer informatie over. Gebruik ook de verschillende voorbeelden om inspiratie op te doen om zelf een passende andere baan tekst te schijven voor je collega. Bekijk hieronder de teksten en ideetjes om je collega te feliciteren met zijn of haar nieuwe paan en/of het afscheid nemen.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Teksten, wensen en spreuken voor een andere baan
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Andere baan cadeaus speciaal voor je collega
 • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Collega andere baan of nieuwe baan?

Het is wellicht je favoriete collega die op een gegeven moment tegen je zegt dat hij of zij een andere baan heeft gevonden. Nadat je deze ’teleurstelling’ hebt verwerkt informeer je de andere collega’s en ga je het afscheid in gang zetten. Wanneer je een nieuwe baan hebt dan ga je met een andere manier weg bij het werk dan wanneer iemand is ontslagen of wanneer iemand met pensioen gaat.

Collega andere baan kaartje en tekst

Collega andere baan kaartje

Je kunt je collega op een aantal manieren bedanken voor de leuke tijd die jullie samen hebben doorgebracht. Één van de meest gebruikte manieren is het geven van een kaartje. Er zijn veel soorten ‘collega andere baan’ kaartjes te koop. Ook online is er een groot aanbod. Hierin kun je zelf een tekst schrijven. Dit kan namens jezelf maar namens een aantal collega’s kan het natuurlijk ook. Welke tekst gebruik je in een kaartje voor een collega met een andere baan?

Collega andere baan tekst

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het schrijven van een kaartje. De collega andere baan tekst die veel wordt gebruikt gaat over het bedanken bij de huidige baan en succes wensen bij de volgende baan. Daarmee sla je als het ware 2 vliegen in 1 klap. Indien je niet goed bent in het verzinnen van een goed of pakkende tekst, dan kun je altijd gebruik maken van verschillende andere baan voorbeeld teksten. Pas deze altijd aan. Misschien herkent je collega de voorbeelden wel uit eigen ervaring. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Je wilt dat hij of zij met goede moed begint aan een nieuwe baan. Daarbij kan een mooie tekst zeker helpen. Overigens helpen mooie bloemen of een passend afscheidscadeau ook altijd.

Collega andere baan tekst:

Een nieuwe baas, een nieuwe baan,
ga er maar flink tegenaan!
Veel succes in dit nieuwe leven
maak er wat van en blijf streven!
Een andere baan, een nieuw bestaan
Veranderingen horen bij het leven
Bedankt voor alles dat je ons hebt gegeven
Wij wensen je heel veel succes
Kom nog eens langs, doe dat expres!

 

 • Wat heerlijk voor je,
  een nieuwe job.
  Alweer wat dichter bij de top.

 

 • Gefeliciteerd!
  Maar ga niet naast je schoenen lopen…
  want dan struikel je.

 

 • We hebben samen heel wat gedaan,
  Gelachen, maar ook doorstaan,
  We waren af en toe wat melig,
  En dat werkte vaak nadelig,
  Toch was het een leuke tijd,
  Dat is zeker een feit!
  Ga nu maar genieten van je leven,
  En denk aan mij, soms heel even.
Collega nieuwe baan teksten:
 • Het gaat gebeuren, [naam], het moment is daar,
  Een nieuwe uitdaging staat voor je klaar.
  Gezonde spanning voor wat komen gaat,
  Een beetje verdriet voor wat je achterlaat.

 

 • Geweldig! Die nieuwe uitdaging ja je aan.
  Heel veel plezier in je nieuwe baan.

 

 • Ik zeg je met klem
  en verheven stem:
  Je hebt het weer goed gedaan.
  Succes met je nieuwe baan!

Collega andere baan spreuken:

 • Jij wil op eigen benen staan…
  die tijd komt er nu aan!
  Ik weet dat je voor 100 % ervoor zult gaan!
  Heel veel succes!

 

 • Bekijk de teksten over een andere baan hieronder.
  Het fijne van werken is, je kunt het altijd overal doen.

 

 • Hoera,
  (NAAM) heeft een nieuwe baan!
  Grijp die kans
  met beide handen aan.

Meer andere baan teksten (felicitaties)

 1. “Gefeliciteerd met je nieuwe avontuur! Jouw talent en toewijding hebben je naar deze geweldige nieuwe kans geleid. Veel succes in je nieuwe baan!”
 2. “Een hoofdstuk sluit zich, maar er opent zich een gloednieuw boek van kansen en mogelijkheden. Proficiat met je nieuwe baan, moge het gevuld zijn met succes en voldoening!”
 3. “Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! Jouw harde werk en vastberadenheid hebben zich vertaald naar deze geweldige kans. De toekomst lacht je toe, geniet ervan!”
 4. “Een nieuwe deur opent zich voor jou, en we weten dat je met dezelfde passie en toewijding zult schitteren in je nieuwe baan. Gefeliciteerd en veel succes!”
 5. “Gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal in je carrière! Jouw talenten hebben je naar deze nieuwe kans geleid, en we weten zeker dat je net zo briljant zult zijn in je nieuwe rol. Op naar succes!”
 6. “Een nieuw begin, een frisse start! Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan. We zijn ervan overtuigd dat je met je vaardigheden en positieve houding elk obstakel zult overwinnen.”
 7. “Op deze bijzondere dag willen we je feliciteren met je nieuwe baan. Jouw inzet en professionaliteit hebben je gebracht waar je nu bent. Geniet van elk moment en laat je talent schitteren!”
 8. “Van harte gefeliciteerd met je nieuwe avontuur! Je hebt hard gewerkt en het is geweldig om te zien dat je in je carrière blijft groeien. Veel succes in je nieuwe functie!”
 9. “Een nieuwe deur opent zich, en we weten dat je er met enthousiasme doorheen zult stappen. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Moge het gevuld zijn met succes en voldoening.”
 10. “Jouw toewijding en vastberadenheid hebben je gebracht waar je nu bent. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! We zijn ervan overtuigd dat je net zo indrukwekkend zult zijn in deze rol.”
 11. “Op deze bijzondere dag willen we je feliciteren met je nieuwe baan. Je hebt bewezen dat hard werken en toewijding vruchten afwerpen. Geniet van de nieuwe uitdagingen die op je pad komen!”
 12. “Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Jouw talent en vaardigheden hebben de aandacht getrokken, en nu sta je aan het begin van een opwindend nieuw hoofdstuk. Veel succes!”
 13. “Een nieuw avontuur begint, en we kunnen niet wachten om te zien waar het je naartoe brengt. Gefeliciteerd met je nieuwe baan, en moge elke dag gevuld zijn met voldoening en succes.”
 14. “Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je hebt bewezen dat je klaar bent voor deze uitdaging, en we zijn ervan overtuigd dat je zult schitteren. Geniet van het succes dat ongetwijfeld zal volgen!”
 15. “Een toast op jou en je nieuwe baan! Je hebt deze kans verdiend door je inzet en toewijding. We zijn trots op je en wensen je niets dan succes in je verdere carrière.”
 16. “Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je hebt laten zien dat je uitblinkt in wat je doet, en we zijn ervan overtuigd dat je ook in deze nieuwe rol zult schitteren. Succes!”
 17. “Een nieuwe reis begint, en we zijn zo opgewonden voor jou! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Moge het gevuld zijn met uitdagende projecten en lonende momenten.”
 18. “Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! Jouw vastberadenheid en vaardigheden hebben je gebracht waar je nu bent. Geniet van deze nieuwe fase in je carrière en maak er iets geweldigs van!”
 19. “Gefeliciteerd met je nieuwe avontuur! Je hebt bewezen dat je klaar bent voor nieuwe uitdagingen, en we zijn ervan overtuigd dat je zult schitteren in je nieuwe baan. Succes!”
 20. “Een welverdiende felicitatie voor jou op deze speciale dag! Jouw toewijding en harde werk hebben geleid tot deze geweldige nieuwe kans. Geniet van het succes en de voldoening die komen gaan!”
 21. “Op deze dag willen we je van harte feliciteren met je nieuwe baan. Je hebt laten zien dat je klaar bent voor deze uitdaging, en we zijn ervan overtuigd dat je zult excelleren. Veel succes!”
 22. “Een hoofdstuk sluit zich, maar een nieuw hoofdstuk begint vol belofte en mogelijkheden. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! We kijken uit naar alle geweldige dingen die je zult bereiken.”
 23. “Gefeliciteerd met je nieuwe avontuur! Je hebt deze kans verdiend door je toewijding en talent. Moge elke dag in je nieuwe baan even inspirerend zijn als de vorige. Veel succes!”
 24. “Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je hebt bewezen dat je klaar bent voor nieuwe hoogten, en we weten dat je zult schitteren. Geniet van elk moment en blijf groeien!”
 25. “Een nieuwe deur opent zich, en we weten dat je er met volle kracht doorheen zult gaan. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Moge het gevuld zijn met uitdagingen die je nog verder zullen brengen.”
 26. “Gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal in je carrière! Je hebt hard gewerkt om hier te komen, en nu wacht een nieuw hoofdstuk op je. Veel succes in je nieuwe baan!”
 27. “Een welverdiende felicitatie op deze speciale dag! Jouw doorzettingsvermogen en toewijding hebben je gebracht waar je nu bent. Geniet van het succes in je nieuwe baan en blijf stralen!”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *