Menu Sluiten

Collega van de maand

Geef een origineel, leuke en verrassend cadeautje aan de collega van de maand in de vorm van een kaartje.
Iemand op de afdeling of binnen het bedrijf is onlangs tot collega van de maand uitgeroepen en hiervoor ben je op zoek naar een kleinigheidje. Of wellicht ben je op zoek naar een leuke gadget die iedere maand weer als wisseltrofee kan worden uitgedeeld binnen de afdeling of binnen het bedrijf. Wat je situatie ook is, in alle gevallen is het laten bedrukken van een kaartje met een (gepersonaliseerde) tekst een erg verstandige keuze. Lees hieronder verder over een collega van de maand feliciteren.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Teksten, wensen en spreuken tijdens het feliciteren
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Collega van de maand feliciteren met een mooi geschenk
 • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Je kiest hiermee voor een origineel cadeau wat vast en zeker een grote glimlach bezorgd op het gezicht van jouw collega. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog dit originele, leuke en verrassend cadeautje. Je draagt voor een groot deel bij aan de teamspirit binnen de organisatie en jouw team raakt er erg gemotiveerd door. Ook voor jouw collega zijn er meer dan genoeg mogelijkheden op het gebied van de tekst.

Collega van de maand!

Kies voor een informele of formele tekst als je het kaartje laat bedrukken

Collega van de maand
(Bron: Greetz.nl)

Wat voor soort tekst wil je precies laten bedrukken op een kaartje voor de collega van de maand? Wellicht ben je op zoek naar en luchtige tekst met de nodige dosis humor, of het mag juist wat formeler? Wat je wensen ook zijn, met een kaartje zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Je kan ervoor kiezen om een naam of de functieomschrijving op het kaartje te laten drukken, of je kan juist kiezen voor een korte en bondige quote. Klinkt goed, toch? Een aantal voorbeelden van teksten die je als leidraad kunt gebruiken voor het bedrukken van het kaartje:

 • Hoera! Je bent vandaag uitgeroepen tot werknemer van de maand.
 • We zetten je graag extra in het zonnetje, je bent deze week de collega van de maand!
 • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je target.
 • Deze maand krijg je deze wisseltrofee. Ik wil je graag feliciteren en je benoemen tot collega van de maand.
 • Wat een prestatie, je bent collega van de maand. We willen je als afdeling graag bedanken voor je inzet en je nodige dosis motivatie.

Felicitatie teksten bij een collega van de maand

 1. “Gefeliciteerd met het behalen van de titel ‘Collega van de Maand’! Jouw toewijding en harde werk zijn echt bewonderenswaardig. Blijf schitteren en inspireren!”
 2. “Een welverdiende felicitatie voor jou als ‘Collega van de Maand’! Jouw inzet en professionaliteit zijn voorbeeldig. Deze erkenning is meer dan verdiend. Ga zo door!”
 3. “Van harte gefeliciteerd met deze welverdiende eer! Als ‘Collega van de Maand’ ben je een inspiratie voor ons allemaal. Je toewijding en positieve houding maken echt het verschil. Geniet van deze bijzondere erkenning!”
 4. “Een grote felicitatie voor het behalen van de titel ‘Collega van de Maand’! Jouw toewijding, enthousiasme en uitzonderlijke bijdragen maken je een ware ster in ons team. Ga zo door!”
 5. “Gefeliciteerd met het bereiken van de status ‘Collega van de Maand’! Je hebt dit echt verdiend met je hard werk, toewijding en positieve invloed op het team. Blijf stralen en inspireren!”
 6. “Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! Als ‘Collega van de Maand’ ben jij een lichtend voorbeeld voor ons allen. Je toewijding en professionaliteit zijn werkelijk bewonderenswaardig.”
 7. “Een welgemeende felicitatie voor het bereiken van de titel ‘Collega van de Maand’! Je inzet, positieve energie en toewijding aan het team maken je een ware aanwinst. Geniet van deze welverdiende erkenning!”
 8. “Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie! Als ‘Collega van de Maand’ ben je een inspiratie voor ons allemaal. Jouw harde werk en toewijding hebben niet alleen het team, maar ook de werkomgeving positief be├»nvloed. Ga zo door!”
 9. “Van harte gefeliciteerd met het behalen van de titel ‘Collega van de Maand’! Jouw toewijding en buitengewone bijdragen maken je een waardevol lid van ons team. Je verdient deze erkenning ten volle!”
 10. “Een oprechte felicitatie voor jou als ‘Collega van de Maand’! Jouw toewijding, inzet en positieve houding zijn werkelijk bewonderenswaardig. Blijf het goede werk voortzetten en ons team inspireren!”
 11. “Gefeliciteerd met het behalen van de titel ‘Collega van de Maand’! Jouw professionaliteit en toewijding zijn opvallend en maken je een waardevol lid van ons team. Geniet van deze welverdiende erkenning!”
 12. “Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere prestatie! Als ‘Collega van de Maand’ ben jij een inspiratie voor ons allen. Jouw bijdragen, inzet en positieve instelling maken echt het verschil. Blijf stralen!”
 13. “Een welgemeende felicitatie voor het behalen van de titel ‘Collega van de Maand’! Je toewijding en uitzonderlijke bijdragen maken je een ware ster in ons team. Geniet van deze speciale erkenning en blijf het goede werk voortzetten!”
 14. “Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie! Als ‘Collega van de Maand’ ben je een voorbeeld voor ons allemaal. Jouw inzet, toewijding en positieve bijdragen zijn werkelijk bewonderenswaardig. Blijf op hetzelfde pad van succes!”
 15. “Van harte gefeliciteerd met het bereiken van de titel ‘Collega van de Maand’! Je positieve impact op het team en je voortdurende toewijding zijn bewonderenswaardig. Blijf schitteren en inspireren!”
 16. “Een welverdiende felicitatie voor jou als ‘Collega van de Maand’! Jouw toewijding en positieve bijdragen maken je een waardevol teamlid. Je verdient deze erkenning ten volle. Blijf het goede werk voortzetten!”
 17. “Gefeliciteerd met het behalen van de titel ‘Collega van de Maand’! Jouw toewijding, enthousiasme en uitzonderlijke werk maken je een waardevolle aanwinst voor ons team. Blijf zo doorgaan!”
 18. “Van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie! Als ‘Collega van de Maand’ ben jij een voorbeeld voor ons allen. Jouw harde werk, toewijding en positieve houding maken echt het verschil. Geniet van deze erkenning!”
 19. “Een welgemeende felicitatie voor het behalen van de titel ‘Collega van de Maand’! Jouw toewijding aan uitmuntendheid en positieve invloed zijn opmerkelijk. Blijf het goede werk voortzetten en blijf ons team inspireren!”
 20. “Gefeliciteerd met het bereiken van de titel ‘Collega van de Maand’! Jouw bijdragen, toewijding en professionaliteit maken je een waardevol lid van ons team. Geniet van deze welverdiende erkenning en blijf briljant schijnen!”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *