Menu Sluiten

Collega feliciteren

Hoe blijf je origineel als je collega wat te vieren heeft? Lees hieronder meer over het feliciteren van een collega.
Er kunnen diverse gelegenheden zijn om een collega te feliciteren. Jouw collega wordt voor het eerst vader of moeder, heeft een jubileum te vieren vanwege een zoveeljarig werkverband, of je collega is gaan samenwonen. Allemaal aanleidingen om een leuk en verrassend cadeautje aan je collega te geven toch? Maar hoe blijf je origineel als je je collega feliciteren wilt? Een presentje waarmee je op een originele en verrassende manier de aandacht trekt, is het maken van een kaartjes met een tekst collega feliciteren. Anders dan bijvoorbeeld een taart, een bos bloemen met kaart of een enveloppe met inhoud, is een fraaie vormgegeven kaartje een kado dat door de ontvanger aan de muur wordt gehangen of op een kast wordt gezet. Om af en toe nog eens van te kunnen genieten.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Teksten, wensen en spreuken bij Greetz
 • Voorgedrukte teksten voor op een kaart
 • Felicitatie cadeaus voor je collega

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Een collega feliciteren met een geschenk.

Voordelen van een collega feliciteren met een kaartje

Collega feliciteren
(Bron: Greetz.nl)

Door een kaartje te laten maken een unieke felicitatietekst, maak je een goede keuze. De kaartjes hebben namelijk flink wat voordelen:

 • De vormgeving van het kaartje bepaal je gewoon helemaal zelf. Via Greetz.nl kun je zelf de randversiering, de tekst, de kleuren en het formaat kaartje bepalen. En eventueel voeg je een leuke en gezellige foto toe, of kies je voor een persoonlijk achtergrondplaatje. Je kunt jouw creativiteit en ideeën dus de vrije loop laten!
 • De kaartjes zijn snel te maken en worden ook snel bezorgd. Nadat je hebt besteld, wordt jouw kaart – of meerdere kaarten, jij bepaalt het aantal -, binnen een etmaal bij jouw thuis afgeleverd.
 • Kwaliteit is een ander toverwoord van Greetz.
 • Bij de kaarten kun je ook een een leuk extra cadeautje laten leveren. Zoals een boeket bloemen of een doos chocolade van Merci

Waar wacht je nog op? Ontwerp nu jouw favoriete eigen kaartje om je collega te feliciteren, geheel naar eigen smaak. Bestel deze voordelig online en binnen 24 uur wordt jouw kaartjesontwerp afgeleverd.

Een collega feliciteren

Enkele voorbeeldteksten:

 • Er wordt een taart
  met één kaarsje aangedragen
  Wie gaat hem nu uitblazen?
  hoor je iedereen aan ….. vragen
 • Abraham worden is een eer,
  50 jaar gaat voorbij als een speer!

Meer felicitatie teksten voor een collega

 1. “Gefeliciteerd met je welverdiende succes! Jouw harde werk en toewijding hebben echt vruchten afgeworpen. Geniet van dit moment, je hebt het verdiend!”
 2. “Een welgemeende felicitatie voor een buitengewone collega! Jouw doorzettingsvermogen en toewijding inspireren ons allemaal. Op naar nog meer succesvolle momenten!”
 3. “Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal in je carrière! Jouw professionaliteit en toewijding aan je werk zijn bewonderenswaardig. Moge dit succes slechts het begin zijn van vele andere prachtige prestaties.”
 4. “Vandaag vieren we jouw succes en de bijdrage die je levert aan ons team. Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie. Je bent een waardevolle collega en we zijn trots op je!”
 5. “Proficiat met het bereiken van deze belangrijke mijlpaal. Jouw toewijding, intelligentie en positieve instelling maken je niet alleen een geweldige collega, maar ook een inspiratie voor ons allen. Geniet van dit moment!”
 6. “Een welverdiende felicitatie voor een collega die altijd het beste van zichzelf geeft. Je bent een voorbeeld voor ons allemaal. Moge dit succes het begin zijn van nog meer prachtige kansen en prestaties.”
 7. “Gefeliciteerd met deze indrukwekkende prestatie! Jouw vastberadenheid en toewijding zijn bewonderenswaardig. Je hebt laten zien dat hard werken en doorzettingsvermogen tot grootse resultaten leiden. Trots om met jou samen te werken!”
 8. “Een oprechte felicitatie voor een collega die altijd streeft naar uitmuntendheid. Jouw toewijding aan je werk en het team is buitengewoon. Moge dit succes het begin zijn van een reeks prachtige kansen en overwinningen.”
 9. “Gefeliciteerd met deze welverdiende erkenning! Jouw toewijding en harde werk zijn niet onopgemerkt gebleven. Je hebt bewezen dat je een waardevol lid van het team bent. Geniet van dit succes en blijf schitteren!”
 10. “Een grote felicitatie voor een uitzonderlijke collega! Jouw toewijding aan kwaliteit en excellentie is bewonderenswaardig. Moge dit succes de deuren openen naar nog meer prachtige kansen en prestaties.”
 11. “Van harte gefeliciteerd met deze welverdiende prestatie! Jouw toewijding, inzet en positieve houding maken je tot een geweldige collega. Op naar nog meer succesvolle momenten samen!”
 12. “Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie! Jouw vastberadenheid en toewijding hebben echt hun vruchten afgeworpen. Je bent een inspiratie voor ons allemaal. Blijf schitteren en geniet van dit welverdiende succes!”
 13. “Een oprechte felicitatie voor een collega die altijd boven verwachtingen uitstijgt. Jouw harde werk en toewijding zijn bewonderenswaardig. Moge dit succes het begin zijn van een reeks prachtige prestaties.”
 14. “Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal in je carrière! Jouw professionaliteit, toewijding en positieve instelling maken je tot een waardevol lid van ons team. Geniet van dit succes en op naar nog meer hoogtepunten!”
 15. “Gefeliciteerd met deze welverdiende erkenning voor je buitengewone inzet en toewijding. Jouw harde werk heeft geresulteerd in dit prachtige succes. We zijn trots op je en kijken uit naar nog meer geweldige momenten samen.”
 16. “Een welgemeende felicitatie voor een collega die altijd het beste van zichzelf geeft. Je hebt bewezen dat hard werken en toewijding de sleutels zijn tot succes. Geniet van dit moment en blijf streven naar uitmuntendheid!”
 17. “Gefeliciteerd met deze welverdiende beloning voor je toewijding en doorzettingsvermogen. Je bent een voorbeeld voor ons allemaal. Moge dit succes het begin zijn van een periode vol vreugde en prestaties.”
 18. “Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie! Jouw toewijding en vastberadenheid hebben je naar dit succes geleid. We zijn dankbaar voor je bijdrage aan het team. Op naar nog meer hoogtepunten samen!”
 19. “Een oprechte felicitatie voor een collega die altijd het beste nastreeft. Jouw positieve instelling en harde werk zijn bewonderenswaardig. Moge dit succes het begin zijn van een reeks prachtige prestaties en kansen.”
 20. “Gefeliciteerd met deze welverdiende erkenning! Jouw toewijding aan uitmuntendheid is duidelijk zichtbaar in deze prestatie. Je bent een waardevol lid van ons team. Geniet van dit succes en blijf schitteren!”
 21. “Een welgemeende felicitatie voor een buitengewone collega! Jouw toewijding en vastberadenheid zijn een inspiratie voor ons allemaal. Moge dit succes het pad effenen voor nog meer prachtige momenten en prestaties.”
 22. “Gefeliciteerd met dit prachtige succes! Jouw harde werk en toewijding hebben geresulteerd in deze welverdiende erkenning. Je bent een waardevolle aanwinst voor ons team. Op naar nog meer successen samen!”
 23. “Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal in je carrière! Jouw professionaliteit en toewijding zijn bewonderenswaardig. Moge dit succes het begin zijn van een periode vol vreugde, groei en prestaties. We zijn trots op je!”
 24. “Een oprechte felicitatie voor een collega die altijd streeft naar uitmuntendheid. Jouw vastberadenheid en toewijding zijn voorbeeldig. Moge dit succes het begin zijn van nog meer geweldige prestaties en kansen.”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *