Menu Sluiten

Collega gaat trouwen

Gaat er een collega trouwen?
Hoera, jouw collega gaat trouwen! Een collega kan na verloop van tijd meer als een vriend(in) gaan voelen. Je wilt het gelukkige bruidspaar natuurlijk het beste wensen voor hun toekomst. Maar hoe kun je het gelukkige bruidspaar nu echt feliciteren? In dit artikel lees je de beste manier om jouw collega te feliciteren met deze bijzondere dag in zijn of haar leven. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie kaart, tekst of cadeau voor je collega die trouwen gaat.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Teksten, wensen en spreuken tijdens het feliciteren
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Prachtige huwelijkscadeaus
 • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Wanneer een collega gaat trouwen.

Een kaart van het hele team

Collega gaat trouwen
(Bron: Greetz.nl)

Een bruiloft is een prachtig moment uit iemands leven. Je kunt met het hele team jouw collega goed in het zonnetje zetten met een mooie kaart. Iedereen kan zelf een paar woorden van geluk opschrijven en je hebt binnen no-time een perfect cadeau van het hele team.

Het beste cadeau
Ook kun je met het hele team wat geld apart leggen voor een mooi cadeau voor de bruiloft van jouw collega. Wanneer iedereen bijvoorbeeld een tientje in de pot doet, kun je al gauw een mooi cadeau kopen voor het bruidspaar. Dit kan een handig product zijn voor in huis, maar ook bijvoorbeeld een cadeaubon voor een dagje uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke restaurantbon of toegangstickets voor een dagje naar de spa?

Drukte op het werk

Huwelijkskaart
(Bron: Greetz.nl)

Het plannen van een bruiloft is een stressvolle tijd. Je kunt jouw collega daarom ook helpen om het deze tijd een beetje te ontzien. Is het druk op het werk? Probeer hem of haar dan te helpen zodat de werkdrukte niet de overhand neemt. Het is een bijzondere tijd uit iemands leven wat al genoeg stress met zich meebrengt.

Op de dag zelf
Wanneer jij en je collega beste maatjes zijn, is er op de bruiloft zelf ook genoeg ruimte om te feliciteren. Dit kan bijvoorbeeld middels een mooie speech. Ook kun je met meerdere collega’s een ABC’tje opvoeren op de bruiloft. Dit is ook het moment om jouw collega eens flink te kakken te zetten. Humor is zeker niet uitgesloten!

Gaat jouw collega trouwen? Dan is er nog maar één onderwerp tijdens de pauzes. Maak gebruik van deze bijzondere tijd en help jouw collega daar waar dat kan. Op de bruiloft zelf kun je met het hele team een mooi cadeau geven of een grappige sketch opvoeren.

Huwelijk teksten voor je collega:

 • Het is liefde voor het leven, voor altijd en niet voor even.
 • Als de liefde het antwoord is, zijn alle vragen overbodig.
 • Graag wilde ik jullie beiden van harte feliciteren met het geweldige voornemen om jullie liefde met elkaar in het echt te laten verbinden.
 • Wat was het een geweldige dag, ik ben blij dat ik getuige heb mogen zijn van dit prachtige moment! Ik wens jullie via deze weg nogmaals het allerbeste toe en veel geluk.
 • Wat een heerlijke dag is dit, de dag is nog niet voorbij maar nu al weet ik dat dit sprookje goed zal eindigen! Van harte gefeliciteerd!
 • Met zoveel liefde en geluk, kan jullie relatie nooit meer stuk!
 • Ja ik wil zijn de belangrijkste woorden van deze dag, het maakt mij stil dat ik jou gelukkig maken mag.
 • Een ring heeft geen einde.

Een collega gaat trouwen

Meer teksten voor een collega die gaat trouwen

 1. “Gefeliciteerd met deze prachtige stap in je leven! Moge je huwelijk gevuld zijn met liefde, geluk en onvergetelijke momenten. We wensen je alle vreugde ter wereld toe.”
 2. “Een nieuw hoofdstuk begint voor jou, lieve collega. Moge je huwelijk gevuld zijn met liefde dieper dan de oceanen en geluk groter dan de hoogste bergen. Gefeliciteerd en veel zegen voor de toekomst!”
 3. “Op de weg van het leven zijn er momenten die je hart raken, en vandaag markeert een van die kostbare momenten. Gefeliciteerd met je huwelijk! Moge de liefde die jullie delen alleen maar sterker worden met de tijd.”
 4. “Een huwelijk is als een boek. De eerste hoofdstukken zijn al geschreven, maar het beste komt nog. Gefeliciteerd met het begin van dit mooie verhaal. Moge elk hoofdstuk gevuld zijn met liefde en vreugde!”
 5. “Een huwelijk is een reis die je samen maakt, met hoogte- en dieptepunten, maar altijd met de hand in de hand. Gefeliciteerd met het vinden van je reispartner voor het leven. Moge de weg voor jullie beiden bezaaid zijn met geluk en liefde.”
 6. “Op deze bijzondere dag willen we je feliciteren met het vinden van je levenspartner. Moge jullie huwelijk een avontuur vol liefde en begrip zijn. Geniet van elk moment samen en koester de speciale band die jullie delen.”
 7. “Van collega’s naar levenspartners, wat een prachtige reis! Gefeliciteerd met jullie huwelijk. Moge jullie liefde groeien en bloeien, en mogen jullie samen de mooiste herinneringen creëren.”
 8. “Een huwelijk is als een dans, en vandaag beginnen jullie aan een prachtige choreografie van liefde en verbondenheid. Gefeliciteerd met deze dans van het leven. Moge jullie stappen synchroon zijn en jullie harten in harmonie.”
 9. “Op deze dag van viering en vreugde willen we je feliciteren met je huwelijk. Moge jullie liefde een bron van kracht zijn in moeilijke tijden en een bron van vreugde in goede tijden. Cheers op een leven vol liefde en geluk!”
 10. “Gefeliciteerd met het vinden van je zielsverwant. Moge jullie huwelijk een avontuur zijn vol gelach, liefde en onvergetelijke momenten. We wensen jullie een leven vol liefdevolle herinneringen en eindeloos geluk.”
 11. “Op deze prachtige dag willen we je van harte feliciteren met je huwelijk. Moge de liefde die jullie delen sterker worden met elk voorbijgaand moment. Geniet van de reis samen en koester de liefde die jullie bindt.”
 12. “Een huwelijk is als een tuin die je samen cultiveert. Met zorg, aandacht en liefde groeien de mooiste bloemen. Gefeliciteerd met het begin van jullie gezamenlijke tuin. Moge jullie liefde bloeien en floreren.”
 13. “Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge deze nieuwe fase van jullie leven gevuld zijn met liefde, begrip en vooral veel geluk. Geniet van elk moment samen en koester de liefde die jullie verbindt.”
 14. “Een huwelijk is als een kunstwerk, en vandaag hebben jullie samen een prachtig meesterwerk gecreëerd. Gefeliciteerd met jullie bijzondere dag. Moge de kleuren van jullie liefde helder schijnen en het canvas van jullie leven verfraaien.”
 15. “Op deze dag van viering willen we je van harte feliciteren met je huwelijk. Moge jullie liefde groeien en bloeien, en moge elk moment samen een herinnering zijn die voor altijd in jullie harten wordt gekoesterd. Cheers op een leven vol liefde en geluk!”
 16. “Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge de vlam van liefde diep in jullie harten branden en de weg verlichten voor een leven vol vreugde en harmonie. Geniet van elke seconde van dit prachtige avontuur samen.”
 17. “Op deze bijzondere dag willen we je feliciteren met je huwelijk. Moge jullie liefde groeien met de jaren en moge elk moment samen een kostbare schat worden. Geniet van het avontuur dat voor jullie ligt en koester de liefde die jullie deelt.”
 18. “Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge de reis die jullie samen maken gevuld zijn met liefde, begrip en onvergetelijke momenten. Cheers op een leven vol geluk en harmonie.”
 19. “Een huwelijk is als een symfonie, en vandaag hebben jullie samen de eerste noten gespeeld. Gefeliciteerd met het begin van jullie prachtige muzikale reis. Moge de melodie van jullie liefde altijd harmonieus klinken.”
 20. “Op deze dag van liefde en verbondenheid willen we je van harte feliciteren met je huwelijk. Moge jullie liefde sterker worden met de tijd en moge elk moment samen een hoofdstuk zijn in het boek van jullie gezamenlijke verhaal. Cheers op een leven vol liefde en geluk!”
 21. “Gefeliciteerd met deze mijlpaal in je leven! Moge jullie huwelijk een avontuur zijn vol liefde, begrip en prachtige momenten. We wensen je alle vreugde ter wereld toe in dit nieuwe hoofdstuk van je leven.”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *