Menu Sluiten

Collega zwangerschapsverlof

Gaat jouw collega binnenkort met zwangerschapsverlof? Wat zul je haar (tijdelijk) gaan missen! Het is de perfecte tijd om haar eens in het zonnetje te zetten. In dit artikel lees je wat je allemaal kunt doen om jouw zwangere collega te verrassen wanneer zij met zwangerschapsverlof gaat. Veel leesplezier toegewenst!

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Prachtige teksten en cadeaus voor collega’s
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Zwangerschapskaarten voor je collega
 • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Een collega gaat met zwangerschapsverlof.

Een vrolijke kaart

Collega zwangerschapsverlof
(Bron: Greetz.nl)

Ga langs het hele team met een mooie grote kaart en laat iedereen wat woorden van succes opschrijven. Jouw collega gaat een bijzondere periode tegemoet en kan wel wat woorden van succes en steun gebruiken! Het is een leuke en persoonlijke manier om haar te verrassen op de laatste werkdag voor het verlof.

Mini babyshower
Hebben jullie een leuk en gezellig team op het werk met veel dames? Hoe leuk is dan om het verlof te starten met een mini babyshower op het werk. Alle collega’s kunnen een klein presentje meenemen voor de toekomstige moeder en de kleine. Aan het einde van de laatste werkdag voor het verlof kan iedereen het presentje uitdelen.

Een borrel!
Een heerlijke (alcoholvrije) borrel om het afscheid te vieren! Je zult jouw collega echt een tijdje moeten missen. Niet alleen tijdens het werk, maar ook op de VRIJMIBO. Daarom kun je het beste goed afsluiten met een speciale borrel! Kies voor alcoholvrije drankjes en lekkere hapjes met lichtblauwe en lichtroze kleurtjes.

Een gezamenlijk cadeau geven wanneer iemand met zwangerschapsverlof gaat

Kaart collega zwangerschapsverlof
(Bron: Greetz.nl)

Maak een gezamenlijke pot met jouw collega’s om een mooi kraamcadeau te kopen. Je kunt natuurlijk wachten tot de baby er is voordat je het cadeau geeft, of dit cadeau geven op de laatste werkdag.

Pure ontspanning
Na een drukke tijd op het werk in combinatie met de zwangerschap, is jouw collega wel toe aan wat ontspanning. Een goede manier om haar een handje te helpen, is door een dagje naar de spa of een massage cadeau te geven. Zo kan zij de laatste maanden van de zwangerschap nog even heerlijk ontspannen.

Wanneer jouw collega met zwangerschapsverlof gaat, is dit de perfecte tijd om haar eens flink in de watten te leggen. Dit kan door wat mooie en diepgaande woorden op een kaart of natuurlijk een leuk presentje. Wens haar een goede tijd toe met de start van het ouderschap!

Enkele voorbeeldteksten voor zwangerschapsverlof:

 • Als een bloem, toch zo schoon
  Is je toekomstige leventje even mooi
  Je bent er nog niet,
  maar ik heb je toch al lief
  Ja, dit hier is je mama lief
  Ik weet, ik zie je niet,
  maar nu al ben jij
  mijn hartendief
 • Een wonder is geschied
  je ziet het nu misschien nog niet
  Maar langzaam zal het gaan groeien
  en zich met jullie leven gaan bemoeien
  Jullie eigen baby, lief en klein
  dat moet wel een wonder zijn!

Meer felicitatie teksten voor een collega met zwangerschapsverlof

 1. “Van kantoorgangen naar kinderwagens, een nieuwe reis begint voor onze geweldige collega. Geniet van elk moment van je zwangerschapsverlof en maak je klaar voor de onvergetelijke reis van het ouderschap!”
 2. “Terwijl je je werklaptop even parkeert, maak je klaar voor luiers en slapeloze nachten. Gefeliciteerd met je zwangerschapsverlof, lieve collega! Moge deze periode gevuld zijn met rust, vreugde en anticipatie op de komst van jullie kleintje.”
 3. “Collega, je hebt al zoveel projecten succesvol afgerond, maar nu begint het grootste project van allemaal: ouderschap! Geniet van elk moment van je zwangerschapsverlof en bereid je voor op de meest waardevolle rol van je leven.”
 4. “Terwijl je je overgeeft aan de wonderen van zwangerschapsverlof, wensen we je ontspanning, vreugde en een overvloed aan geluksmomenten. Moge deze tijd je voorbereiden op de komst van de kleine die binnenkort je wereld zal veranderen.”
 5. “Collega, je hebt altijd projecten geleid met toewijding en professionaliteit. Nu leid je een heel bijzonder project: het ouderschap. Geniet van elk moment van je zwangerschapsverlof en bereid je voor op de magie die komt.”
 6. “Terwijl je je bureaublad verlaat voor een tijdje, maak je klaar voor de kinderkamer. Gefeliciteerd met je zwangerschapsverlof! Moge deze periode gevuld zijn met liefdevolle momenten terwijl je je voorbereidt op de komst van jullie kleintje.”
 7. “Collega, je hebt altijd deadlines gehaald, maar nu staat de belangrijkste deadline voor de deur: de geboorte van je baby. Geniet van je welverdiende zwangerschapsverlof en maak je klaar voor de ongelooflijke reis van het ouderschap.”
 8. “Terwijl je je out-of-office instelt, maak je klaar voor een nieuw avontuur dat de beste ‘out-of-office’ reactie is: ouderschap! Gefeliciteerd met je zwangerschapsverlof, collega. Moge deze tijd je vullen met rust en geluk.”
 9. “Collega, je hebt altijd de leiding genomen, maar nu bereid je je voor op de belangrijkste leiderschapsrol: ouder zijn. Geniet van elk moment van je zwangerschapsverlof en maak je klaar voor de meest liefdevolle uitdaging van allemaal.”
 10. “Terwijl je je to-do lijstje voor het werk even opzij legt, maak je je klaar voor een nieuwe checklist: luiers, flesjes en knuffeltijd. Gefeliciteerd met je zwangerschapsverlof, lieve collega. Moge deze tijd je vullen met sereniteit en verwachting.”
 11. “Collega, je hebt altijd projecten gepland, maar nu bereid je je voor op de grootste projectlancering van je leven: het ouderschap! Geniet van elk moment van je zwangerschapsverlof en maak je klaar voor de komst van jullie kleine wondertje.”
 12. “Terwijl je je werkplek even achter je laat, maak je je klaar voor de zoetste verandering in je leven: de komst van je baby. Gefeliciteerd met je zwangerschapsverlof! Moge deze tijd gevuld zijn met liefde, rust en voorbereiding.”
 13. “Collega, je hebt altijd teamwork gestimuleerd, maar nu bereid je je voor op het ultieme teamproject: het opvoeden van je kind. Geniet van elk moment van je zwangerschapsverlof en maak je klaar voor de onvergetelijke reis die voor je ligt.”
 14. “Terwijl je je werklaptop even sluit, maak je je klaar voor slapeloze nachten en onvoorwaardelijke liefde. Gefeliciteerd met je zwangerschapsverlof, lieve collega. Moge deze tijd gevuld zijn met rust en vreugde terwijl je je voorbereidt op de komst van jullie kleintje.”
 15. “Collega, je hebt altijd doelen bereikt, maar nu sta je op het punt een levensveranderend doel te bereiken: ouder worden. Geniet van elk moment van je zwangerschapsverlof en maak je klaar voor de prachtige reis die voor je ligt.”
 16. “Terwijl je je professionele e-mails even opzij legt, maak je je klaar voor de mooiste correspondentie van allemaal: de liefdevolle communicatie met je baby. Gefeliciteerd met je zwangerschapsverlof, collega. Moge deze tijd je vullen met anticipatie en geluk.”
 17. “Collega, je hebt altijd projectplannen gemaakt, maar nu sta je op het punt het meest geweldige project te starten: het gezin. Geniet van elk moment van je zwangerschapsverlof en maak je klaar voor de komst van jullie kleintje.”
 18. “Terwijl je je werkagenda even neerlegt, maak je je klaar voor een agenda vol babypraat, luiers verschonen en knuffeltijd. Gefeliciteerd met je zwangerschapsverlof, lieve collega. Moge deze tijd gevuld zijn met voorbereiding en vreugde.”
 19. “Collega, je hebt altijd projectresultaten geanalyseerd, maar nu ga je de meest kostbare resultaten ontdekken: de glimlach van je baby. Geniet van elk moment van je zwangerschapsverlof en maak je klaar voor de onvergetelijke momenten die voor je liggen.”
 20. “Terwijl je je werkverantwoordelijkheden even opzij zet, maak je je klaar voor de mooiste verantwoordelijkheid van allemaal: het ouderschap. Gefeliciteerd met je zwangerschapsverlof, collega. Moge deze tijd je vullen met liefde, rust en verwachting.”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *