Menu Sluiten

Collega zwangerschapsverlof

Gaat jouw collega binnenkort met zwangerschapsverlof? Wat zul je haar (tijdelijk) gaan missen! Het is de perfecte tijd om haar eens in het zonnetje te zetten. In dit artikel lees je wat je allemaal kunt doen om jouw zwangere collega te verrassen wanneer zij met zwangerschapsverlof gaat. Veel leesplezier toegewenst!

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Prachtige teksten en cadeaus voor collega’s
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Zwangerschapskaarten voor je collega
 • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Een collega gaat met zwangerschapsverlof.

Een vrolijke kaart

Collega zwangerschapsverlof
(Bron: Greetz.nl)

Ga langs het hele team met een mooie grote kaart en laat iedereen wat woorden van succes opschrijven. Jouw collega gaat een bijzondere periode tegemoet en kan wel wat woorden van succes en steun gebruiken! Het is een leuke en persoonlijke manier om haar te verrassen op de laatste werkdag voor het verlof.

Mini babyshower
Hebben jullie een leuk en gezellig team op het werk met veel dames? Hoe leuk is dan om het verlof te starten met een mini babyshower op het werk. Alle collega’s kunnen een klein presentje meenemen voor de toekomstige moeder en de kleine. Aan het einde van de laatste werkdag voor het verlof kan iedereen het presentje uitdelen.

Een borrel!
Een heerlijke (alcoholvrije) borrel om het afscheid te vieren! Je zult jouw collega echt een tijdje moeten missen. Niet alleen tijdens het werk, maar ook op de VRIJMIBO. Daarom kun je het beste goed afsluiten met een speciale borrel! Kies voor alcoholvrije drankjes en lekkere hapjes met lichtblauwe en lichtroze kleurtjes.

Een gezamenlijk cadeau geven wanneer iemand met zwangerschapsverlof gaat

Kaart collega zwangerschapsverlof
(Bron: Greetz.nl)

Maak een gezamenlijke pot met jouw collega’s om een mooi kraamcadeau te kopen. Je kunt natuurlijk wachten tot de baby er is voordat je het cadeau geeft, of dit cadeau geven op de laatste werkdag.

Pure ontspanning
Na een drukke tijd op het werk in combinatie met de zwangerschap, is jouw collega wel toe aan wat ontspanning. Een goede manier om haar een handje te helpen, is door een dagje naar de spa of een massage cadeau te geven. Zo kan zij de laatste maanden van de zwangerschap nog even heerlijk ontspannen.

Wanneer jouw collega met zwangerschapsverlof gaat, is dit de perfecte tijd om haar eens flink in de watten te leggen. Dit kan door wat mooie en diepgaande woorden op een kaart of natuurlijk een leuk presentje. Wens haar een goede tijd toe met de start van het ouderschap!

Enkele voorbeeldteksten voor zwangerschapsverlof:

 • Als een bloem, toch zo schoon
  Is je toekomstige leventje even mooi
  Je bent er nog niet,
  maar ik heb je toch al lief
  Ja, dit hier is je mama lief
  Ik weet, ik zie je niet,
  maar nu al ben jij
  mijn hartendief
 • Een wonder is geschied
  je ziet het nu misschien nog niet
  Maar langzaam zal het gaan groeien
  en zich met jullie leven gaan bemoeien
  Jullie eigen baby, lief en klein
  dat moet wel een wonder zijn!

Zelf een mooie tekst of cadeautip gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Tips en correcties kunnen per e-mail toegezonden worden aan info@collegas.nl.

Last updated: vrijdag 4 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *