Menu Sluiten

Collega jarig

Collega jarig? Geef een leuk geschenk!
Geen plichtscadeau, maar een geschenk met een ziel! Velen geloven terecht dat het geven van geschenken veel aangenamer is dan ontvangen. Immers, de emoties die je ervaart wanneer je een geschenk presenteert, worden belast met het positieve en een wens om goede daden te doen. En het is dubbel plezierig om dingen met de hand te doen of gewoon met succes geselecteerd, dus het is belangrijk om van tevoren over dit idee na te denken. Lees hieronder verder over mooie geschenken wanneer een collega jarig is.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Prachtige teksten en cadeaus voor collega’s die jarig zijn
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Top 10 meest gekozen geschenken en kaartjes

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Collega jarig? Geef een cadeau.

Collega jarig
(Bron: Greetz.nl)

De aard van het geschenk hangt af van hoe dicht je bij de persoon bent. In een klein team communiceert iedereen meestal nauw genoeg om hen in staat te stellen iets grappigs of een souvenir-grap te presenteren. Echter, voor iemand die de meeste van zijn collega’s exclusief kent van zijn werk en geen informele relaties met hen onderhoudt, is het beter om iets serieuzere te kiezen.

Bij het kiezen van een geschenk is het belangrijk om uit te gaan van de voorkeuren van de held van de gelegenheid. Probeer erachter te komen waar hij al zo lang over droomt of wat hij het meest nodig heeft. Iemand die voortdurend pennen aan iedereen leent, kan een dure, mooie schrijf-set krijgen. Zo’n geschenk verbindt zich nergens toe, maar is een aangenaam teken van aandacht.

Aan iemand die altijd te laat is om te werken, presenteer een wekker – nu is het gemakkelijk om mooie, antiek ogende horloges te vinden die tegelijkertijd een uitstekende interieurdecoratie worden. En de vroege vogel die voor iedereen komt kan worden gepresenteerd met een zacht kussen.

Een cadeau correct presenteren is ook kunst

Collega jarig Rituals
(Bron: Greetz.nl)

Een cadeau hoeft niet duur te zijn en gebrandmerkt, omdat het belangrijkste, zoals je weet, aandacht is. Ontdek van tevoren wat de jarige het leukste vindt en gebruik deze informatie in het voordeel van hem. Zelfs het meest banale en gewone onderwerp kan op een originele manier fel, ongewoon, worden gepresenteerd.

Creatief geld geven
Geld is een universeel geschenk. Met hem kun je gewoon niet fout gaan, want in deze versie kan de jarige man kopen wat hij nodig heeft. Gewoon een bescheiden envelop of zelfs een ansichtkaart geven, is echter niet de beste manier om iemand uw sympathie te tonen. Maar je kunt van deze procedure een onvergetelijk avontuur maken en een echte zoektocht maken.

Zeker, iedereen van ons speelde “schattenjacht” als een kind, waarom herinnert u zich dit spel niet voor de verjaardag? Teken een kaart en gooi het op de verjaardagstafel. Laat hem door alle achterbuurten van het kantoor lopen en aanwijzingen verzamelen die hem naar de kostbare schat zullen leiden.

Je kan het eenvoudiger doen: bevestig een symbolisch geschenk aan de envelop met geld. Het kan van alles zijn: een gepersonaliseerde mok of een originele muurkalender met foto’s van de feestvarken, een mooie doos chocolaatjes. Het belangrijkste is dat iemand begrijpt: het geld is niet geschonken omdat zijn collega’s en vrienden te lui waren om aan het geschenk te denken.

Een collega jarig

Felicitatie teksten voor een collega

 1. “Gefeliciteerd met deze mijlpaal, collega! Jouw succes is een inspiratie voor ons allemaal. Op naar nog veel meer successen en prestaties!”
 2. “Een welgemeende felicitatie voor een buitengewone collega! Jouw harde werk en toewijding hebben vruchten afgeworpen. Geniet van dit moment en moge er nog veel meer hoogtepunten komen!”
 3. “Van harte gefeliciteerd met je welverdiende succes! Jouw vastberadenheid en inzet hebben zich uitbetaald. Hier is aan jou en aan nog veel meer triomfen in de toekomst!”
 4. “Collega, ik wil je van harte feliciteren met deze geweldige prestatie. Je hebt bewezen dat hard werken en doorzettingsvermogen de sleutels tot succes zijn. Geniet van dit moment, je hebt het verdiend!”
 5. “Een dikke proficiat met je succes, collega! Je hebt laten zien dat je niet alleen een waardevol lid van ons team bent, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen om je heen. Blijf schitteren!”
 6. “Gefeliciteerd met je prestatie, collega! Jouw toewijding en vastberadenheid zijn bewonderenswaardig. Dit succes is meer dan verdiend, en ik kijk uit naar al het geweldige werk dat nog komen gaat.”
 7. “Van harte gefeliciteerd met je welverdiende succes, collega! Jouw toewijding aan excellentie is duidelijk zichtbaar, en ik ben er zeker van dat dit slechts het begin is van een reeks fantastische prestaties.”

Gefeliciteerd collega zinnen

 1. “Een oprechte felicitatie voor een uitzonderlijke collega! Jouw doorzettingsvermogen en toewijding hebben vruchten afgeworpen. Blijf schitteren en inspireren zoals je altijd doet!”
 2. “Collega, gefeliciteerd met dit fantastische succes! Jouw toewijding, inspanningen en talent hebben geleid tot deze prachtige prestatie. Ik ben trots om met jou samen te werken. Op naar nog veel meer successen!”
 3. “Een welverdiende felicitatie voor jou, collega! Jouw professionaliteit en toewijding hebben niet alleen ons team, maar ook de hele organisatie verrijkt. We vieren vandaag jouw succes en kijken uit naar de vele successen die nog zullen komen.”
 4. “Gefeliciteerd met je fantastische prestatie, collega! Jouw toewijding en hard werk hebben de vruchten afgeworpen. We vieren vandaag niet alleen je succes, maar ook de inspiratie die je voor ons allen bent.”
 5. “Van harte gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal, collega! Je hebt bewezen dat met toewijding en passie alles mogelijk is. Geniet van dit moment en laat je succes een bron van motivatie zijn voor ons allemaal.”
 6. “Een oprechte felicitatie voor jou, collega! Jouw succes is een getuigenis van je toewijding en vaardigheden. Je hebt laten zien dat je de uitdagingen aankunt en ik ben ervan overtuigd dat er nog veel meer succes op je pad zal komen.”
 7. “Collega, gefeliciteerd met dit geweldige succes! Jouw vastberadenheid en harde werk zijn inspirerend. Dit is een erkenning van je talent en inzet. Op naar nog veel meer prestaties en hoogtepunten!”
 8. “Een hartelijke felicitatie voor jou, collega! Je hebt niet alleen je doelen bereikt, maar je hebt ze ook overtroffen. Jouw succes is verdiend, en ik kijk uit naar de vele successen die nog gaan komen.”
 9. “Gefeliciteerd met deze schitterende prestatie, collega! Je hebt hard gewerkt en je toewijding heeft geresulteerd in dit prachtige succes. Geniet van dit moment en weet dat we trots zijn om met zo’n getalenteerde collega samen te werken.”
 10. “Van harte gefeliciteerd, collega! Jouw succes is een bevestiging van je toewijding, intelligentie en harde werk. Je verdient deze erkenning en we kijken uit naar de vele successen die nog zullen volgen.”
 11. “Een welgemeende felicitatie voor jou, collega! Je hebt niet alleen je doelen bereikt, maar je hebt ook laten zien dat je klaar bent voor nog grotere uitdagingen. Geniet van dit succes en moge het slechts het begin zijn van een reeks prachtige prestaties.”
 12. “Gefeliciteerd met dit fantastische succes, collega! Jouw vastberadenheid en inzet hebben geleid tot deze geweldige prestatie. We vieren vandaag niet alleen je succes, maar ook de inspiratie die je voor ons allen bent.”
 13. “Van harte gefeliciteerd, collega! Jouw toewijding aan uitmuntendheid heeft geresulteerd in dit prachtige succes. Blijf stralen en inspireren zoals je altijd doet. We zijn trots om met jou samen te werken!”
 14. “Een oprechte felicitatie voor jou, collega! Je hebt bewezen dat hard werken en toewijding tot succes leiden. Dit is een mijlpaal in je carrière, en ik weet zeker dat er nog vele successen zullen volgen. Geniet van dit moment!”
 15. “Gefeliciteerd, collega! Jouw succes is niet alleen een beloning voor je harde werk, maar ook een inspiratie voor ons allemaal. Blijf groeien, bloeien en stralen in alles wat je doet. We zijn blij om je collega te zijn!”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *