Menu Sluiten

Collega jarig

Collega jarig? Geef een leuk geschenk!
Geen plichtscadeau, maar een geschenk met een ziel! Velen geloven terecht dat het geven van geschenken veel aangenamer is dan ontvangen. Immers, de emoties die je ervaart wanneer je een geschenk presenteert, worden belast met het positieve en een wens om goede daden te doen. En het is dubbel plezierig om dingen met de hand te doen of gewoon met succes geselecteerd, dus het is belangrijk om van tevoren over dit idee na te denken. Lees hieronder verder over mooie geschenken wanneer een collega jarig is.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

  • Teksten, wensen en teksten voor een collega

  • Tal van ontwerpen

  • Cadeaus speciaal voor je collega

  • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

  • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

  • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


  • Prachtige teksten en cadeaus voor collega’s die jarig zijn
  • Voorgedrukte teksten op een kaartje
  • Top 10 meest gekozen geschenken en kaartjes

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Collega jarig? Geef een cadeau.

Collega jarig
(Bron: Greetz.nl)

De aard van het geschenk hangt af van hoe dicht je bij de persoon bent. In een klein team communiceert iedereen meestal nauw genoeg om hen in staat te stellen iets grappigs of een souvenir-grap te presenteren. Echter, voor iemand die de meeste van zijn collega’s exclusief kent van zijn werk en geen informele relaties met hen onderhoudt, is het beter om iets serieuzere te kiezen.

Bij het kiezen van een geschenk is het belangrijk om uit te gaan van de voorkeuren van de held van de gelegenheid. Probeer erachter te komen waar hij al zo lang over droomt of wat hij het meest nodig heeft. Iemand die voortdurend pennen aan iedereen leent, kan een dure, mooie schrijf-set krijgen. Zo’n geschenk verbindt zich nergens toe, maar is een aangenaam teken van aandacht.

Aan iemand die altijd te laat is om te werken, presenteer een wekker – nu is het gemakkelijk om mooie, antiek ogende horloges te vinden die tegelijkertijd een uitstekende interieurdecoratie worden. En de vroege vogel die voor iedereen komt kan worden gepresenteerd met een zacht kussen.

Een cadeau correct presenteren is ook kunst

Collega jarig Rituals
(Bron: Greetz.nl)

Een cadeau hoeft niet duur te zijn en gebrandmerkt, omdat het belangrijkste, zoals je weet, aandacht is. Ontdek van tevoren wat de jarige het leukste vindt en gebruik deze informatie in het voordeel van hem. Zelfs het meest banale en gewone onderwerp kan op een originele manier fel, ongewoon, worden gepresenteerd.

Creatief geld geven
Geld is een universeel geschenk. Met hem kun je gewoon niet fout gaan, want in deze versie kan de jarige man kopen wat hij nodig heeft. Gewoon een bescheiden envelop of zelfs een ansichtkaart geven, is echter niet de beste manier om iemand uw sympathie te tonen. Maar je kunt van deze procedure een onvergetelijk avontuur maken en een echte zoektocht maken.

Zeker, iedereen van ons speelde “schattenjacht” als een kind, waarom herinnert u zich dit spel niet voor de verjaardag? Teken een kaart en gooi het op de verjaardagstafel. Laat hem door alle achterbuurten van het kantoor lopen en aanwijzingen verzamelen die hem naar de kostbare schat zullen leiden.

Je kan het eenvoudiger doen: bevestig een symbolisch geschenk aan de envelop met geld. Het kan van alles zijn: een gepersonaliseerde mok of een originele muurkalender met foto’s van de feestvarken, een mooie doos chocolaatjes. Het belangrijkste is dat iemand begrijpt: het geld is niet geschonken omdat zijn collega’s en vrienden te lui waren om aan het geschenk te denken.

Een collega jarig

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen mag.

Last updated: vrijdag 4 oktober 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *