Menu Sluiten

Collega nieuwe baan

Heeft jouw collega een nieuwe baan? Dat betekent dat jouw werkmaatje binnenkort de werkvloer bij jullie gaat verlaten. Wanneer je 20 tot 40 uur per week met iemand samenwerkt, kan de band een stuk sterker voelen dan simpelweg collega’s. Na verloop van tijd kun je elkaar eerder zien als vrienden dan alleen collega’s. Je zult jouw collega dan ook zeker gaan missen. Wil je weten wat je als afscheid kunt doen? Lees dan gauw verder!

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

  • Teksten, wensen en teksten voor een collega

  • Tal van ontwerpen

  • Cadeaus speciaal voor je collega

  • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

  • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

  • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


  • Teksten, wensen en spreuken voor het feliciteren van je collega met zijn of haar nieuwe baan
  • Voorgedrukte teksten op een kaartje
  • Cadeaus speciaal voor je collega
  • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Collega nieuwe baan? Feliciteer hem of haar.

Een kaart met persoonlijke tekst

Collega nieuwe baan
(Bron: Greetz.nl)

Sommige woorden van waardering zeg je niet vaak genoeg. Het is daarom een stuk makkelijker om deze woorden op te schrijven. Koop een mooie kaart en neem de tijd om hier een persoonlijke tekst op te schrijven. Het kunnen woorden van dankbaarheid, waardering en natuurlijk gelukwensen zijn. Je kunt in je eentje een kaart schrijven, maar natuurlijk ook met het hele team. Dan kan iedereen in een paar woorden de collega extra veel geluk wensen voor zijn of haar volgende baan.

Afscheidsborrel
Jouw collega kan natuurlijk niet zomaar weg zonder een speciale afscheidsborrel. Dit niet alleen goed om het afscheid te vieren, maar ook erg gezellig voor het hele team. Neem het hef in eigen handen en organiseer een borrel op de laatste werkdag van jouw collega. Jullie kunnen dan nog één keer lekker borrelen en er is natuurlijk tijd voor speeches.

Afscheidscadeau
Leg met het hele team wat geld opzij en koop een mooi cadeau voor de collega. Dit kan een mooie bos bloemen zijn of bijvoorbeeld een

Nieuwe baan kaart
(Greetz.nl)

cadeaukaart. Een kleinigheidje op de laatste werkdag zorgt voor een goed afscheid.

Plannen maken
Het kan soms snel gaan, de ene maand werk je nog iedere dag samen en de volgende maand zie je elkaar helemaal niet meer. Wanneer jouw collega een nieuwe baan heeft, kan het moeilijk zijn om contact te onderhouden. Willen jullie beiden het contact goed houden? Plan dan gelijk al een aantal leuke dingen samen. Ga bijvoorbeeld over een aantal maanden lunchen of spreek af om goed contact te houden via social media. Zo verlies je elkaar niet uit het oog.

Andere werkgever.

Gaat jouw collega binnenkort bij een andere werkgever aan de slag? Vergeet dan niet om het afscheid goed te vieren. Dit kan met een afscheidsborrel, cadeau of natuurlijke een mooie kaart met tekst. Het is de beste manier om woorden van waardering te uitten en te bedanken voor de goede werktijd samen.

Collega nieuwe baan tekst

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Last updated: vrijdag 4 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *