Menu Sluiten

Collega pensioen

Heeft jouw collega de tijd erop zitten? Is het eindelijk zover voor hem of haar en kan jou collega eindelijk van de verdiende rust genieten? Wanneer jouw collega met pensioen gaat, zul je hem of haar natuurlijk erg gaan missen. De sfeer op de werkvloer zal er anders uit gaan zien en je zult elkaar wellicht niet meer iedere dag tegenkomen. Het is daarom belangrijk om een mooi afscheid te organiseren voor de collega! Op deze manier kun je de collega eens flink in het zonnetje zetten en bedanken voor de samenwerking. Hoe je dit kunt organiseren? Dat lees je hier.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Teksten, wensen en spreuken voor een collega die met pensioen gaat
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Afscheidscadeaus speciaal voor je collega
 • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Gaat er een collega met pensioen?

Surprise!

Collega pensioen
(Bron: Greetz.nl)

Gaat jouw collega met pensioen? Vier dan de laatste werkdag goed met een surprise party. Zorg ervoor dat jouw collega niet op de hoogte is van de plannen en verras hem of haar met een geweldig afscheidsfeest. Overleg met jouw andere collega’s om het mooiste afscheid te organiseren voor jouw collega. Je kunt een apart afscheidsfeest organiseren of een afscheidsborrel regelen op de vrijdagmiddag.

Speech
Natuurlijk mag jouw collega niet zomaar de werkvloer verlaten zonder een mooie speech te krijgen van de collega’s. Dit is de manier om jouw collega eens goed te bedanken. Humor is zeker niet uitgesloten en het is een perfecte gelegenheid om genânte werkverhalen op te halen.

Afscheidscadeau voor iemand die met pensioen gaat

Zullen jullie de collega flink gaan missen en zijn jullie dankbaar voor de fijne samenwerking? Leg dan met z’n allen wat geld opzij voor een mooi afscheidscadeau. Zorg voor een cadeau met een persoonlijk tintje zodat de collega nog lang kan terugdenken aan de fijne werktijd samen.

Een goede start van het pensioen
Jouw collega heeft nu lekker de tijd nu hij of zij met pensioen kan. Het is daarom leuk om een cadeau te geven waar hij of zij nu echt iets mee kan. Geef bijvoorbeeld een weekendje weg cadeau of een bon voor de sauna. Wil je jouw collega goed het pensioen in wensen? Zorg dan voor een mooi afscheid op het werk. Organiseer een surprise afscheidsfeestje waar de collega niets van weet, houd een mooie speech of koop een leuk afscheidscadeau.

Een voorbeeldkaart:

Collega met pensioen kaart
(Bron: Greetz.nl)

Enkele pensioen teksten:

 • Afscheid nemen na zo’n staat van dienst doet pijn
  Je had graag nog een paar jaar bij ons willen zijn
  Toch ga je met de VUT en dat doet ons allen verdriet
  Heel veel succes met je vrije tijd
  Kom nog maar eens langs voor een lekkere maaltijd
 • Je stapt de vrije wereld in
  succes, het ga je steeds beter naar je zin.
 • Gefeliciteerd met je pensionering,
  het wordt een prachtige tijd!

Collega met pensioen

18 teksten om een collega te feliciteren die met pensioen gaat

Het pensioen van een collega is een bijzondere mijlpaal die vaak gepaard gaat met gemengde emoties. Hier zijn voorbeeldzinnen van spreuken en teksten om je collega te feliciteren met zijn of haar pensioen:

 1. “Gefeliciteerd met je welverdiende pensioen, lieve collega! Je hebt jarenlang bijgedragen aan ons team met toewijding en professionaliteit. Nu is het tijd om te genieten van de rust, vrije tijd en nieuwe avonturen die voor je liggen. Geniet van elk moment van je pensioen!”
 2. “Aan een geweldige collega: gefeliciteerd met je pensioen! Je hebt de werkplek verrijkt met je kennis, ervaring en positieve energie. Nu is het moment aangebroken om te genieten van de vrijheid en het plezier dat pensioen met zich meebrengt. Geniet ervan, je hebt het verdiend!”
 3. “Met oprechte felicitaties wensen we je een prachtig pensioen, lieve collega! Je hebt niet alleen bijgedragen aan het succes van het bedrijf, maar ook aan de vreugde van degenen om je heen. Moge elk nieuw hoofdstuk van je leven gevuld zijn met geluk, gezondheid en voldoening.”
 4. “Gefeliciteerd met je pensioen, beste collega! Je hebt altijd met passie en toewijding gewerkt, en nu is het tijd om te ontspannen en te genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft. Je verdient alle rust en geluk in je pensioenjaren!”
 5. “Aan een inspirerende collega: gefeliciteerd met je pensioen! Je hebt niet alleen het werk veranderd, maar ook levens beïnvloed met je wijsheid en vriendelijkheid. Nu begint een nieuw avontuur, vol mogelijkheden en vreugde. Geniet van elke seconde van je welverdiende rust!”
 6. “Met vreugde en waardering feliciteren we je met je pensioen, lieve collega! Jouw impact op ons team zal niet worden vergeten, en we kijken ernaar uit om te horen over de prachtige reizen en ervaringen die je te wachten staan. Geniet van elk moment van je pensioen!”
 7. “Gefeliciteerd met je pensioen, beste collega! Je hebt altijd het beste van jezelf gegeven, en nu is het tijd om te ontspannen en te genieten van de vruchten van je harde werk. Moge je pensioenjaren gevuld zijn met geluk, gezondheid en avonturen!”
 8. “Aan een bijzondere collega die met pensioen gaat: van harte gefeliciteerd! Je hebt niet alleen deel uitgemaakt van ons team, maar je hebt ook een blijvende indruk achtergelaten. Moge je pensioen gevuld zijn met de rust en vreugde die je verdient.”
 9. “Gefeliciteerd met je pensioen, lieve collega! Je hebt niet alleen bijgedragen aan de groei van het bedrijf, maar ook aan de groei van vriendschappen en goede herinneringen. Nu is het tijd om te genieten van de volgende fase van je leven. Proost op een geweldig pensioen!”
 10. “Met warme felicitaties wensen we je een fantastisch pensioen toe, beste collega! Je hebt altijd met toewijding en enthousiasme gewerkt, en nu is het moment aangebroken om te genieten van de rust en het plezier van het pensioen. Moge elk moment gevuld zijn met geluk!”
 11. “Gefeliciteerd met je pensioen, beste collega! Je hebt de werkomgeving verlicht met je glimlach en positieve houding. Nu begint een nieuw hoofdstuk vol avonturen en ontspanning. Moge je pensioenjaren net zo geweldig zijn als je carrière!”
 12. “Aan een gewaardeerde collega die met pensioen gaat: van harte gefeliciteerd! Je hebt niet alleen een stempel gedrukt op het werk, maar ook op onze harten. Moge je pensioenjaren gevuld zijn met geluk, gezondheid en de vervulling van al je wensen.”
 13. “Gefeliciteerd met je pensioen, lieve collega! Je hebt niet alleen bijgedragen aan de professionele groei, maar ook aan de warmte en verbondenheid binnen ons team. Moge je pensioenjaren net zo vervullend zijn als je carrière!”
 14. “Met oprechte felicitaties wensen we je een schitterend pensioen toe, beste collega! Je hebt altijd met toewijding en passie gewerkt, en nu is het tijd om te genieten van de rust en de vrijheid die het pensioen met zich meebrengt. Geniet ervan!”
 15. “Gefeliciteerd met je pensioen, lieve collega! Je hebt niet alleen het werk verrijkt met je kennis, maar ook de sfeer met je humor en vriendelijkheid. Nu begint een nieuw avontuur vol mogelijkheden. Moge je pensioenjaren even geweldig zijn als je carrière!”
 16. “Aan een inspirerende collega die met pensioen gaat: gefeliciteerd! Je hebt niet alleen je stempel gedrukt op het werk, maar ook op de harten van degenen die het voorrecht hadden om met je samen te werken. Moge je pensioenjaren gevuld zijn met vreugde en voldoening.”
 17. “Gefeliciteerd met je pensioen, beste collega! Je hebt altijd het beste van jezelf gegeven, en nu is het moment aangebroken om te ontspannen en te genieten van de welverdiende rust. Moge je pensioenjaren gevuld zijn met geluk, gezondheid en onvergetelijke momenten.”
 18. “Met warme felicitaties wensen we je een prachtig pensioen toe, lieve collega! Je hebt niet alleen bijgedragen aan het werk, maar ook aan de fijne sfeer binnen ons team. Nu is het tijd om te genieten van de vrije tijd en nieuwe avonturen. Cheers op een geweldig pensioen!”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *