Menu Sluiten

Collega pensioen

Heeft jouw collega de tijd erop zitten? Is het eindelijk zover voor hem of haar en kan jou collega eindelijk van de verdiende rust genieten? Wanneer jouw collega met pensioen gaat, zul je hem of haar natuurlijk erg gaan missen. De sfeer op de werkvloer zal er anders uit gaan zien en je zult elkaar wellicht niet meer iedere dag tegenkomen. Het is daarom belangrijk om een mooi afscheid te organiseren voor de collega! Op deze manier kun je de collega eens flink in het zonnetje zetten en bedanken voor de samenwerking. Hoe je dit kunt organiseren? Dat lees je hier.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Teksten, wensen en spreuken voor een collega die met pensioen gaat
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Afscheidscadeaus speciaal voor je collega
 • Top 10 meest gekozen

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Gaat er een collega met pensioen?

Surprise!

Collega pensioen
(Bron: Greetz.nl)

Gaat jouw collega met pensioen? Vier dan de laatste werkdag goed met een surprise party. Zorg ervoor dat jouw collega niet op de hoogte is van de plannen en verras hem of haar met een geweldig afscheidsfeest. Overleg met jouw andere collega’s om het mooiste afscheid te organiseren voor jouw collega. Je kunt een apart afscheidsfeest organiseren of een afscheidsborrel regelen op de vrijdagmiddag.

Speech
Natuurlijk mag jouw collega niet zomaar de werkvloer verlaten zonder een mooie speech te krijgen van de collega’s. Dit is de manier om jouw collega eens goed te bedanken. Humor is zeker niet uitgesloten en het is een perfecte gelegenheid om genânte werkverhalen op te halen.

Afscheidscadeau voor iemand die met pensioen gaat

Zullen jullie de collega flink gaan missen en zijn jullie dankbaar voor de fijne samenwerking? Leg dan met z’n allen wat geld opzij voor een mooi afscheidscadeau. Zorg voor een cadeau met een persoonlijk tintje zodat de collega nog lang kan terugdenken aan de fijne werktijd samen.

Een goede start van het pensioen
Jouw collega heeft nu lekker de tijd nu hij of zij met pensioen kan. Het is daarom leuk om een cadeau te geven waar hij of zij nu echt iets mee kan. Geef bijvoorbeeld een weekendje weg cadeau of een bon voor de sauna. Wil je jouw collega goed het pensioen in wensen? Zorg dan voor een mooi afscheid op het werk. Organiseer een surprise afscheidsfeestje waar de collega niets van weet, houd een mooie speech of koop een leuk afscheidscadeau.

Een voorbeeldkaart:

Collega met pensioen kaart
(Bron: Greetz.nl)

Enkele pensioen teksten:

 • Afscheid nemen na zo’n staat van dienst doet pijn
  Je had graag nog een paar jaar bij ons willen zijn
  Toch ga je met de VUT en dat doet ons allen verdriet
  Heel veel succes met je vrije tijd
  Kom nog maar eens langs voor een lekkere maaltijd
 • Je stapt de vrije wereld in
  succes, het ga je steeds beter naar je zin.
 • Gefeliciteerd met je pensionering,
  het wordt een prachtige tijd!

Collega met pensioen

Last updated: maandag 17 mei 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *