Menu Sluiten

Collega in het zonnetje zetten

Collega in het zonnetje zetten?
Zet jouw collega eens in het zonnetje! Er zijn genoeg redenen waarom een beetje waardering een mens goed kan doen. Is jouw collega bijvoorbeeld na een ziekteperiode weer op het werk, heeft de collega een andere functie gekregen of ben jij gewoon heel erg blij met jouw collega? Dan is het echt weleens tijd om hem of haar in het zonnetje te zetten. Wil jij weten hoe je dat kunt doen? Lees dan gauw verder.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Teksten, wensen en teksten voor een collega

 • Tal van ontwerpen

 • Cadeaus speciaal voor je collega

 • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

 • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

 • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


 • Mooie teksten om een collega in het zonnetje te zetten
 • Voorgedrukte teksten op een kaartje
 • Bedankt cadeaus speciaal voor je collega om hem of haar in het zonnetje te zetten
 • Top 10 meest gekozen cadeaus/kaarten

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Zet een collega in het zonnetje!

Woorden van waardering

Collega in het zonnetje zetten
(Bron: Greetz.nl)

Een compliment kan veel met de mens doen. Hoe vanzelfsprekend het wellicht lijkt dat je jouw collega waardeert, is het benoemen ervan erg belangrijk. Je kunt natuurlijk jouw collega in het zonnetje zetten met een compliment voor de inzet, maar ook een mooie kaart schrijven. Dit is perfect voor zijn of haar verjaardag. Ga met de kaart langs andere collega’s en zet allemaal een mooie tekst op deze kaart!

Speechen op de VRIJMIBO
Wanneer je een drankje op hebt, kun je vaak een stuk soepeler uit je woorden komen. Grijp de VRIJMIBO dan ook aan om te speechen! Heeft het bedrijf veel successen geboekt dankzij jouw collega? Dan mag daar best wel aandacht aan worden besteed. Hef het glas op de vrijdagmiddag en spreek een mooie speech uit voor jouw collega.

Gezamenlijk cadeau voor een collega

Collega in het zonnetje zetten met Rituals
(Bron: Greetz.nl)

Wil je met het hele team jouw collega in het zonnetje zetten? Gaat zij bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof of komt hij net weer terug op de werkvloer? Dan kan een leuk presentje van het hele team wonderen doen! Verzamel met z’n allen een leuk bedrag op om een mooi cadeau te kopen. Dit kan bijvoorbeeld een bos bloemen zijn, maar ook toegangstickets voor een dagje naar de spa. Zet jouw collega flink in het zonnetje met een prachtig cadeau.

Buiten het werk om
Zijn jullie meer dan alleen collega’s en zien jullie elkaar ook buiten het werk om? Verras jouw collega dan met een dagje uit! Jullie kunnen in het weekend een dagje op stap gaan of samen een vrije dag opnemen. Laat het werk even voor wat het is en kom tot ontspanning met een leuk dagje uit.

Waardering op de werkvloer is zo belangrijk! Vergeet daarom niet om jouw collega eens in het zonnetje te zetten. Gaat hij of zij door een moeilijke periode of is hij of zij juist erg goed bezig? Spreek jouw woorden van waardering uit of koop een leuk cadeau om de collega mee te verrassen.

Meer teksten over een collega in het zonnetje zetten

 1. “Aan de stralende ster van ons team, bedankt dat je altijd het licht brengt, zelfs op de meest bewolkte dagen. Je bent werkelijk een zonnestraal in ons kantoorleven!”
 2. “Een grote shout-out naar de collega die altijd schijnt, zelfs als het moeilijk is. Je positieve energie is als een zonnige dag – onmisbaar en verkwikkend voor ons allemaal. Bedankt voor het verspreiden van je warmte!”
 3. “Aan de zon in ons kantoor, bedankt dat je elke dag een beetje helderder maakt. Jouw glimlach is als een stralende zon die alle wolken verdrijft. We waarderen je positiviteit enorm!”
 4. “Voor de collega die altijd het zonnetje in huis is: bedankt voor het brengen van licht, warmte en een glimlach op onze gezichten. Jij maakt ons team stralend en bijzonder!”
 5. “Een bijzondere shout-out naar de collega die ons kantoor verlicht met hun positiviteit en vriendelijkheid. Jouw stralende persoonlijkheid maakt van elke dag een zonnige dag. We zijn gezegend met jou in ons team!”
 6. “Aan de stralende ster onder ons, jouw aanwezigheid brengt niet alleen licht in de kamer, maar ook in onze harten. Bedankt voor het zijn van die heldere, positieve kracht die ons team zo nodig heeft.”
 7. “Een welverdiende hulde aan de collega die altijd schijnt als de zon. Jij brengt niet alleen warmte en vreugde in ons kantoor, maar je maakt ook de moeilijke dagen een stuk zonniger. Dank je wel!”
 8. “Voor de collega die altijd de zon laat schijnen, zelfs op maandagen – jouw energie is aanstekelijk en maakt van ons team een warme en gastvrije plek. Bedankt voor het verspreiden van zoveel positiviteit!”
 9. “Een stralend applaus voor de collega die ons kantoor elke dag oplicht met hun glimlach. Jouw optimisme is als een zonnestraal die door alle donkere hoeken schijnt. We zijn zo blij dat we met jou mogen werken!”
 10. “Voor de collega die altijd het zonnetje in huis is, bedankt dat je de werksfeer opfleurt met je vrolijkheid en warmte. Jouw positiviteit is als een stralende zon die ons allemaal verwarmt.”
 11. “Aan de collega die de kunst van het stralen heeft geperfectioneerd, bedankt voor het brengen van zoveel licht in ons kantoor. Jouw positieve houding maakt van elke dag een zonnige dag!”
 12. “Een welgemeende dank aan de collega die ons team verlicht met hun aanstekelijke energie en stralende persoonlijkheid. Jouw aanwezigheid is als een warme zonnestraal die alle duisternis verdrijft.”
 13. “Voor de collega die altijd de zon laat schijnen, zelfs op regenachtige dagen – bedankt voor het brengen van licht, warmte en positiviteit in ons kantoor. Je maakt echt een verschil!”
 14. “Een oprechte dank aan de collega die altijd straalt, ongeacht de omstandigheden. Jouw optimisme is als een baken van licht dat ons de weg wijst, zelfs op de meest mistige dagen. We waarderen je enorm!”
 15. “Aan de zonneschijn van ons team, bedankt dat je elke dag begint met een stralende glimlach. Jouw positieve instelling is als een opkikker die ons allemaal motiveert. We zijn zo blij dat we met jou mogen samenwerken!”
 16. “Voor de collega die altijd de zon laat schijnen, zelfs op de drukste dagen – bedankt voor het brengen van zoveel licht in ons kantoor. Jouw positieve vibe is besmettelijk en maakt ons allemaal blij.”
 17. “Een welverdiende lofzang voor de collega die ons team verlicht met hun schitterende persoonlijkheid. Jouw aanwezigheid is als een stralende zon die de hele omgeving opfleurt. Bedankt voor het delen van je warmte!”
 18. “Aan de stralende ster onder ons, bedankt dat je altijd een zonnestraal bent, zelfs op de meest grijze dagen. Jouw optimisme is een inspiratie voor ons allemaal. We zijn dankbaar voor jouw stralende aanwezigheid!”
 19. “Voor de collega die altijd de zon laat schijnen, bedankt voor het brengen van zoveel positieve energie in ons team. Jouw lichtend voorbeeld maakt van ons kantoor een fijne en levendige plek.”
 20. “Een warme dank aan de collega die ons team verrijkt met hun stralende persoonlijkheid. Jouw positiviteit is als een zon die nooit ondergaat. We zijn zo blij dat we met jou mogen werken!”
Last updated: donderdag 23 november 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *