Menu Sluiten

Collega in het zonnetje zetten

Collega in het zonnetje zetten?
Zet jouw collega eens in het zonnetje! Er zijn genoeg redenen waarom een beetje waardering een mens goed kan doen. Is jouw collega bijvoorbeeld na een ziekteperiode weer op het werk, heeft de collega een andere functie gekregen of ben jij gewoon heel erg blij met jouw collega? Dan is het echt weleens tijd om hem of haar in het zonnetje te zetten. Wil jij weten hoe je dat kunt doen? Lees dan gauw verder.

Maak je keuze en bekijk de mooiste wensen, teksten en kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

  • Teksten, wensen en teksten voor een collega

  • Tal van ontwerpen

  • Cadeaus speciaal voor je collega

  • Verschillende formaten kaartjes en gekleurde enveloppen


Bekijk hier de kaartjes voor een collega >>

  • Vele nieuwe kaarten bij Greetz

  • Snel geleverd


Bekijk HIER alle teksten >>


  • Mooie teksten om een collega in het zonnetje te zetten
  • Voorgedrukte teksten op een kaartje
  • Bedankt cadeaus speciaal voor je collega om hem of haar in het zonnetje te zetten
  • Top 10 meest gekozen cadeaus/kaarten

Bekijk alle collega TEKSTEN op Greetz >>
Zet een collega in het zonnetje!

Woorden van waardering

Collega in het zonnetje zetten
(Bron: Greetz.nl)

Een compliment kan veel met de mens doen. Hoe vanzelfsprekend het wellicht lijkt dat je jouw collega waardeert, is het benoemen ervan erg belangrijk. Je kunt natuurlijk jouw collega in het zonnetje zetten met een compliment voor de inzet, maar ook een mooie kaart schrijven. Dit is perfect voor zijn of haar verjaardag. Ga met de kaart langs andere collega’s en zet allemaal een mooie tekst op deze kaart!

Speechen op de VRIJMIBO
Wanneer je een drankje op hebt, kun je vaak een stuk soepeler uit je woorden komen. Grijp de VRIJMIBO dan ook aan om te speechen! Heeft het bedrijf veel successen geboekt dankzij jouw collega? Dan mag daar best wel aandacht aan worden besteed. Hef het glas op de vrijdagmiddag en spreek een mooie speech uit voor jouw collega.

Gezamenlijk cadeau voor een collega

Collega in het zonnetje zetten met Rituals
(Bron: Greetz.nl)

Wil je met het hele team jouw collega in het zonnetje zetten? Gaat zij bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof of komt hij net weer terug op de werkvloer? Dan kan een leuk presentje van het hele team wonderen doen! Verzamel met z’n allen een leuk bedrag op om een mooi cadeau te kopen. Dit kan bijvoorbeeld een bos bloemen zijn, maar ook toegangstickets voor een dagje naar de spa. Zet jouw collega flink in het zonnetje met een prachtig cadeau.

Buiten het werk om
Zijn jullie meer dan alleen collega’s en zien jullie elkaar ook buiten het werk om? Verras jouw collega dan met een dagje uit! Jullie kunnen in het weekend een dagje op stap gaan of samen een vrije dag opnemen. Laat het werk even voor wat het is en kom tot ontspanning met een leuk dagje uit.

Waardering op de werkvloer is zo belangrijk! Vergeet daarom niet om jouw collega eens in het zonnetje te zetten. Gaat hij of zij door een moeilijke periode of is hij of zij juist erg goed bezig? Spreek jouw woorden van waardering uit of koop een leuk cadeau om de collega mee te verrassen.

Mis je iets op deze pagina of wil je iets aangepast hebben? Reageer dan hieronder.

Last updated: vrijdag 4 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *